Bionluk'tan küresel açılım: Superlancer

Bionluk'tan küresel açılım: Superlancer

Serbest çalışanlara uygun ücretlerle iş yaptırmayı sağlayan yerli girişimlerden Bionluk, yeni markası Superlancer ile yurtdışına açılıyor.

Beş dolara iş yaptırma sitesi Fiverr'ı Türkiye’deki örneklerinden biri olarak 2014 yılında açılan Bionluk, 2015'te BIC Angels'dan 500 bin TL yatırım alarak büyümek yolundaki ilk yatırımı bulmuştu. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında ise 80 bin kayıtlı üyeye ulaştığını paylaştığımız Bionluk, aynı tarihte 80 bin siparişi geride bırakmıştı. Girişim şimdi Superlancer ile yeni bir adım atıyor ve yurt dışı pazarında büyük rakiplerin karşısına çıkıyor.

Henüz resmi bir duyuru yok fakat Superlancer hakkında bilgi aldığım Bionluk'un kurucu ortağı Utku Subakan, bu açılımı doğruladı. Superlancer.com alan adını bir aracı desteğiyle satın aldıklarını söyleyen Subakan, Nisan-Mayıs aylarında transfer sürecini tamamladıklarını söylüyor. Şu anda gördüğünüz altyapıyı tamamen Bionluk ekibinin geliştirdiğini de ekliyor.*

Ucuz hizmet anlayışını dönüştürüyor

Bionluk'un giderek ucuz hizmet algısı yerine kaliteli hizmet anlayışını öne çıkarmaya çalıştığını söyleyebilirim. Özellikle hizmet alıcıların geri bildirimleri itinalı çalışması adına önemli bir bariyer haline geliyor ve bionluk.com farklı kategorilerde işini profesyonel şekilde yapan isimlerle çalışmaya gayret ediyor.

Türkiye'de kendi kitlesini oluşturan Bionluk'un aynı yaklaşımı küresel çapta uygulayıp uygulamayacağını yakında göreceğiz. Konuyla ilgili yeni bilgileri de ilerleyen dönemde paylaşmaya devam edeceğiz.

*Bu yazının ilk sürümünde daha önce Superlancer.com'un satın alınan aktif bir girişim olduğunu yazmıştık, bu bilgiyi alan adının satın alınması şekilde düzelttik.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.