Yeni müşteri ve yatırımcıları hedefleyen girişimciler Startup Lounge'da sayılı alan kaldı

Yeni müşteri ve yatırımcıları hedefleyen girişimciler Startup Lounge'da sayılı alan kaldı

Sektörün buluşma noktası olan Webrazzi Summit 2017'ye artık bir aydan da kısa bir süre kaldı.

Son iki senede olduğu gibi 10’larca girişim, birbirinden değerli iş ortaklarımız ve 2 bine yakın katılımcıyla ekosistemin merkezi olan Webrazzi Summit'teki Startup Lounge alanında siz de girişiminizle yer almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Çünkü demo masaları tükenmek üzere!

Startup Lounge alanı, girişimciler için etkili bir tanıtım-pazarlama ve networking anlamı taşıyor. 2 Webrazzi Summit davetiyesi ve demo masasını kapsayan Startup Lounge paketimiz 4500 TL (KDV Dahil) değerinde. Ayrıca ödeme sayfasında BKM Express’i seçip ödemenizi bu yolla yaptığınızda yüzde 20 indirim kazanacağınızı ve dilerseniz taksitle de ödeme yapabileceğinizi eklemiş olalım.

Bu arada değinmeden geçmeyelim bu yıl Startup Lounge'un iş ortakları ise İTÜ ÇekirdekKWORKS ve Workup.

Startup Lounge girişimcilere ne katıyor?

Startup Lounge alanının girişimcilere sağlayacağı değerlere maddeler halinde yer vermek gerekirse;

Geçen seneki Startup Lounge katılımcılarından Evdeki Bakıcım ekibi

  1. Startup Lounge paketi 2 kişi (kurucu ortaklar ya da girişim ekibi) için Webrazzi Summit 2017 davetiyesini ve 1 metre genişliğinde demo masasını (üzerinde girişimin logosu ve açıklamasıyla beraber) kapsar.
  2. Girişimciler, Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalar.
  3. Girişimciler, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit 2017 katılımcısıyla tanışma ve bu değerli kişilerden geri bildirim alabilme şansı elde eder.
  4. Girişimciler; Webrazzi Summit 2017’nin medya sponsorları (şu an için Bloomberg Businessweek, Fintechtime, Harvard Business Review ve Platin) başta olmak üzere konferansa katılacak basın mensuplarıyla da iletişim kurabilme imkanı yakalar.

Herhangi bir soru ya da görüşünüz içinse bize [email protected] e-posta adresi üzerinde ulaşabilmeniz mümkün. 18 Ekim’de Webrazzi Summit 2017’de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.