Mobil Oto Servis kapanıyor mu?

Sertifikalı ustalardan yerinde araç bakım hizmeti almayı sağlayan Mobil Oto Servis, aldığımız geri bildirimler ve web sitesindeki mesaja göre yolun sonuna gelmiş olabilir.

Şu anda mobilotoservis.com'da 'Size daha iyi hizmet verebilmek için kısa süreli bakımdayız." mesajı yayınlanıyor ve herhangi bir iletişim bilgisi bulunmuyor. Buna karşılık internette bazı müşteri şikayetleri yanıtlanmayı bekliyor.

Mobil Oto Servis, geçtiğimiz aylarda tak çalıştır akıllı araç sistemi MOSX'i satışa sunmuş ve mobil uygulamalarını yayınlamıştı. Ürün satışını mobilotoservis.com'un üzerinden yapan girişim MOSX uygulaması üzerinden de bakım hizmeti alınabileceğini açıklamıştı. Şu anda MOSX uygulamaları uygulama marketlerinde mevcut ancak Bakım Teklif Al seçeneği sizi mobilotoservis.com'a yönlendiriyor ve yine yukarıdaki mesajla karşılaşıyorsunuz.

Archive.org kayıtlarında ise mobilotoservis'in son ekran kaydı 17 Eylül'e ait gözüküyor.

Nevzat Aydın ve Hasan Aslanoba'dan yatırım alan Mobil Oto Servis'e dair bazı bilgilere sahibiz ancak kuruculardan/yatırımcılardan resmi açıklamalar almayı bekliyoruz. Yanıtları alır almaz sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.