Uzun pil ömrüne sahip bir iPhone için iPhone X almanıza gerek yok

Uzun pil ömrüne sahip bir iPhone için iPhone X almanıza gerek yok

Yakın zamanda piyasaya sürülecek ve Apple'ın "amiral gemisi" ünvanına sahip olan iPhone X'in hem özellikleri hem de fiyatı şimdiye kadar çok konuşuldu. Yeni bir iPhone almak için harekete geçecek Apple hayranları, aynı anda tanıtılan iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus arasında seçim yapmakta zorlanıyor.

Bu seçimi kolaylaştırmak adına daha önce iPhone 7 kullanıcılarına seslendik. Şimdi de bir iPhone'dan beklentisi uzun ömürlü pil olan kullanıcılara hitap ediyoruz. Aslında bu kararı vermek için Apple'ın sitesini ziyaret ederek iPhone X ve iPhone 8 Plus'ı karşılaştırmak yeterli!

iPhone X'in ve iPhone 8 Plus'ın güç ve pil bilgileri şu şekilde:

Gördüğünüz gibi iPhone 8 Plus, söz konusu pil kullanımı olduğunda, internet kullanımı ve kablosuz bağlantı üzerinden video oynatma işlemlerinde iPhone X'e oranla size fazladan 1 saat kazandırıyor. Üstelik iPhone 8 Plus'ın başlangıç fiyatları iPhone X'den 200 dolar daha ucuz. Kur farkını düşündüğümüzde iPhone 8 Plus'a yönelmek oldukça akılcı!

iPhone X'in pil ömrünün kötü olduğunu söylemiyoruz ancak henüz bağımsız testler yapılmadı. Üstelik Apple aynı boyutta olamalarına rağmen iPhone X'in iPhone 7'den daha uzun pil ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor. Bu iddianın gerçekliğini zaman içinde göreceğiz.Tabi bu aradakullanıcıların şarj ünitesine sahip bir iPhone kılıfı kullanması da mümkün. Fakat Apple, iPhone X kılıflarını henüz duyurmadığı gibi bu konuda sorulan soruları da yanıtsız bıraktı.

Kısacası iPhone konusunda fazla maliyeti olmayan bir seçim yapmak istiyorsanız, iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus'a göz atmanızda fayda var. Eğer pil ömrü konusunda bir hassasiyetiniz yoksa bugünlerde fiyatı düşen iPhone 7 de iyi bir seçenek olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.