TamEntegre: Çok kanallı e-ticaret satıcılarına özel entegrasyon sistemi

TamEntegre: Çok kanallı e-ticaret satıcılarına özel entegrasyon sistemi

Türkiye’de e-ticaret pazarının büyümesi bu alandaki yazılım çözümlerinin de artmasını ve yaygınlaşmasını sağlıyor. Çok kanallı satış yapanlara özel bulut tabanlı entegrasyon sistemi sunan TamEntegre bu alanda faaliyet gösteren girişimlerden biri.

Temmuz 2015’te açılan Tam Entegre’nin kurucusu Sezgin Anlama, 2014 yılında bir pazar yerinde satıcısıyken bu alana adım atmaya karar vermiş. Dört aylık bir hazırlıktan sonra hayata geçirilen Tam Entegre, şu anda 6 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Sekiz pazar yeri (Gittigidiyor, n11, Hepsiburada, Sanalpazar vs.) 9 e-ticaret sitesi ve 13 kısa mesaj servisiyle entegre bir altyapı sunuyor.

500'den fazla üye, 100'den fazla tedarikçi/xml entegrasyonu

Sezgin Anlama, şu ana dek 552 üye kazandıklarını ve 100’den fazla tedarikçi/xml entegrasyonuyla 750 bin sipariş yönetimi ve 4,5 milyon ürün yüklemesi gerçekleştirdiklerini paylaşıyor ve “Birkaç ay içinde muhasebe programları ve fiyat karşılaştırma siteleriyle de entegrasyonları tamamlamayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl içinde de yurt dışı entegrasyonlarını yapmayı, kullanıcılarımıza ücretsiz e-ticaret sitesi vermeyi ve CRM tarafına eğilmeyi hedefliyoruz.” diye ekliyor.

Türkiye’de e-ticaret sektörü, toplam perakende ticaretin yüzde 3,5’ini kendine çekiyor. Yani bizi bekleyen büyük bir potansiyel var ve bu potansiyel açığa çıktıkça erken kalkan girişimlerin daha hızlı büyüme göstereceğini söyleyebiliriz. Elbette Tam Entegre bu alandaki tek girişim değil ve kullanıcı deneyimi + işlevsellik açısından hangi girişimlerin daha çok tercih edileceğini önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Webrazzi okurlarına özel indirim

Tamentegre.com’un başlangıç paketini ücretsiz kullanmaya başlayabilir veya Webrazzi okuyucularına özel olan yıllık paket alımlarında yüzde 25 indirimden faydalanabilirsiniz. 2017 sonuna kadar geçerli bu indirimden faydalanmak için Webrazzi okuyucusu olduğunuzu söylemeniz yeterli. (Ayrıca bkz: SaaS indirimleri)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.