Apple'dan yazılım mühendisleri için gizli iş ilanı

Apple'dan yazılım mühendisleri için gizli iş ilanı

815 milyar dolarlık piyasa değeriyle dünyanın en değerli markası Apple'da kariyer yapmak şüphesiz birçok mühendisin hayali. Şirketin web sitesinde yer alan gizli bir iş ilanı ise hayalini gerçekleştirmek isteyen yazılımcılara bir fırsat sunuyor. Zira şirket, bugünlerde şirketin ekosistemi için kritik bir altyapı bileşeni geliştirecek, yetenekli bir mühendis arıyor.

ZDNet editorlerinden Zach Whittaker'ın Twitter hesabından paylaştığı ekran resminde gizli iş ilanının us-west-1.blobstore.apple.com adresinde yer aldığını görüyoruz (ilan sonradan kaldırıldı). Gizli iş ilanında teknoloji devinin adaylardan beklediği temel nitelikler, iş tanımı yer alıyor.

Pozisyonu dolduracak kişinin oldukça önemli bir role sahip olacağını belirten şirket, adaylardan Java 8'e hakim olmaları bekliyor. Adayların bilgiyasar bilimi ile ilgili bir bölümden mezun olmaları ya da bu alanda tecrübelerinin olması aranan nitelikler arasında.

Öte yandan ilanda göreve başlayacak mühendisin milyonlarca disk, on binlerce sunucu ve Exbytes veri ile baş edebilecek bir altyapı geliştirme üzerinde çalışacağının altını çiziyor.

Gizli iş ilanında  mühendislerin özgeçmişlerini paylaşabilmeleri için bir de e-mail adresi bulunuyor. Buna göre, adaylar  [email protected]'a email göndererek başvurularını yapabiliyorlar.

İlgilenenler için gizli iş ilanının tamamı şöyle:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.