Shopify kablosuz POS cihazı Chip & Swipe ile Square'e rakip oldu

Shopify kablosuz POS cihazı Chip & Swipe ile Square'e rakip oldu

Geçen yıl sonunda ürün geliştirme ve tasarım şirketi Boltmade’i satın alan Shopify, e-ticaret tarafında getirdiği yeniliklere bu kez donanım tarafında devam ediyor. Chip & Swipe adlı kablosuz POS cihazı Shopify'da dükkan açan satıcıların fiziki ortamda da ürün satabilmesini, ödeme alabilmesini sağlayacak.

Chip & Swipe okuyucusu, Shopify ekibi tarafından geliştirilen kablosuz bir çözüm. Dolayısıyla mağaza sahiplerinin herhangi bir yerde (örneğin bir festivalde, alışveriş merkezinde vs.) satış ve tahsilat yapabilmesini sağlıyor. Üstelik Shopify bu yeniliği mağaza sahiplerine ücretsiz olarak sunuyor.

Oldukça küçük olan ve çantada taşınabilecek büyüklükteki okuyucu ile Visa, Mastercard, American Express ve Discover kartlarından ödeme alınabiliyor. Sertifikalı EMV çip teknolojisiyle güvenli tahsilat vadeden Chip & Swipe, elbette Shopify mağazalarıyla entegre çalışıyor.

Nisan ayında fiziksel mağazaları da kapsayan çözümlerini tanıtan Shopify, mobil POS yeniliğini şimdilik sadece ABD'de kullanıma sunuyor ki bunun ABD dışındaki Shopify rakipleri için bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Detaylı bilgiler için shopify.com/pos/credit-card-reader sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.