Maximum Mobil yeni özelliği Dijital Kod Market’i açtı

Maximum Mobil yeni özelliği Dijital Kod Market’i açtı

Maximum Mobil, sadece Türkiye İş Bankası müşterilerini değil aynı zaman da diğer tüm bankaların kart müşterilerini hedeflediği vizyonuna bir adım daha yaklaştıracak özelliğini paylaştı.

Maximum Mobil’in uygulama içinden sinema bileti satın alma imkanı sağlayan Cinemaximum özelliği ve Petrol Ofisi istasyonlarından araçtan inmeden akaryakıt ödemesi yapma olanağı sunan Maximum Mobil Öde-Geç özelliğinden sonra öne çıkan özelliklerine Dijital Kod Market'in de eklendiğini belirtelim.

Gelelim Dijital Kod Market'in detaylarına; kullanıcıların alışverişlerini uygulama üzerinden gerçekleştirebileceği bir yapı ile karşımıza çıkan Maximum Mobil, kullanıcısı İş Bankası olsun olmasın belirlenen dijital harcamaların uygulama içinden gerçekleşmesine olanak tanıyor.

İş Bankası'nın Eğlence Fabrikası ile yaptığı işbirliği sayesinde Maximum Mobil kullanıcıları, Eğlence Fabrikası’nın satışa sunduğu League of Legends içerisinde geçerli olacak Riot Points alışverişlerini yapabilecek. Kullanıcılar, aynı şekilde Facebook E-Pin ödemeleri yapılabilecek ve Spotify üyeliği de satın alınabilecek.

Maximum Mobil üzerinden dijital kodla alışveriş yapmak isteyenlerin, izleyeceği yol oldukça basit. "Ödemeler" sekmesinin altında yer alan "Dijital Kod Market" menüsünü ve menünün altında listelenen dijital kodları seçmeleri yeterli. Ödemeyi sisteme tanımlı kredi kartları ya da banka kartları ile yapabilecek olan kullanıcılara kodlar, Eğlence Fabrikası tarafından SMS ve e - posta yoluyla gönderilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.