Apple’ın Carpool Karaoke serisi 8 Ağustos’ta yayınlanacak

Apple’ın Carpool Karaoke serisi 8 Ağustos’ta yayınlanacak

James Corden’ın sunduğu Late Late Show with James Corden programında ortaya çıkmasından sonra oldukça popüler olan ve Apple tarafından satın alınan Carpool Karaoke serisi, 8 Ağustos tarihinde Apple Music’te yayınlanacak. Apple Music servisini orijinal içeriklerle zenginleştirmek isteyen Apple, komedi ve müziği bir araya getiren Carpool Karaoke serisi ile amacına ulaşmayı hedefliyor.

Carpool Karaoke serisinin yaklaşık 4 aylık bir gecikme ile karşımıza çıkacağını da ekleyelim. Geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanacağı konuşulan Carpool Karaoke: The Series, son dakika aksaklıkları nedeniyle ertelenmişti. Geçtiğimiz Şubat ayında da sizlere aktardığımız gibi 16 bölümden oluşacak olan Carpool Karaoke: The Series, ünlü isimleri konuk edecek.

Sanat ve spor dünyasının önemli isimlerini konuk edecek

Will Smith, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande ve Shaquille O’Neal gibi önemli isimleri barındıracak olan Carpool Karaoke serisinin bir bölümünde konseptin yaratıcısı olan James Corden’ın da yer alacak. Yeni bölümleri salı günleri gelecek olan Carpool Karaoke: The Series, yukarıda da belirttiğimiz gibi 8 Ağustos tarihinde yayın hayatına başlayacak ve sadece Apple Music platformunda yayınlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.