Elif Boyner'in kurucu ortağı olduğu SWEATers, spor yaparken sosyalleştiriyor

Elif Boyner'in kurucu ortağı olduğu SWEATers, spor yaparken sosyalleştiriyor

Spor arkadaşı bulmayı kolaylaştıran uygulama SWEATers, spor severlerin favori uygulaması olmak için AppStore ve Google Play'deki yerini aldı.

Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu tarafından kurulan SWEATers, 'ter dökmeyi' sevenlere hitap eden sosyal bir uygulama. Yani spor yapmayı seven ve spor yaparken sosyalleşmek isteyen herkese hitap ediyor. Sweaters'da futboldan atletizme, masa tenisinden yelkene kadar farklı spor branşlarında arkadaş bulabiliyor, birlikte spor yapmak için mesajlaşabiliyorsunuz.

Üye olmadan da gezinebileceğiniz uygulamaya Facebook hesabınızla üye olursanız, arkadaşlarınızı kolayca bulup, kendi seviyenize uygun bir spor etkinliği arayabiliyorsunuz. Katıldığınız etkinliklerle ilgili güncellemeleri de bildirimler sayesinde anlık olarak takip edebiliyorsunuz.

Kendi grubunu veya etkinliğini oluştur

Çeşitli sporlara dair bilgileri tek noktada sunan SWEATers, hem kullanıcıların birbiriyle mesajlaşmasına imkan tanıyor hem de toplu sportif etkinliklere katılımı teşvik ediyor. Kullanıcılar harita üzerindeki etkinlikleri keşfedebildiği gibi; dilerse kendi etkinliğini de oluşturabiliyor. Uygulama içinde bir grup oluşturup, diğer kullanıcılarla paylaşımlarda bulunabiliyor.

SWEATers, hem dijital hem de fiziksel ortamlarda kullanıcılarına dokunan bir uygulama olduğu için sadık bir kullanıcı kitlesi yakalama avantajına sahip. Diğer yandan uygulama içinde sağlıklı yeme-içme noktaları, spor mağazaları ve spor salonları da yer alıyor ki hiç spor yapmasınız bile Sweaters uygulamasının bu özelliğini kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirdikten sonra harita üzerinde bu mekanları da filtrelemek. Bu sayede hem mekanlara hem de çeşitli fırsatlara erişebiliyorsunuz. Özellikler uygulamanın doğrudan gelir yaratmaya açık bir şekilde kurgulandığına işaret ediyor. Bu da SWEATers'in gerek piyasada uzun süre kalabilme gerek yatırım alma şansını arttırabilir.

SWEATers'ın daha önce Türkiye’de kadın girişimciliğini destekleyen Arya Retreat 2016’da sunum yaptığını paylaşmıştık. Önümüzdeki dönemde hem yerli mobil uygulamalar, hem de kadın girişimciler adına nasıl bir büyüme yakalacağını da izlemeyi sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.