Microsoft'un yapay zeka destekli video düzenleme uygulaması Story Remix tanıtıldı

Microsoft'un yapay zeka destekli video düzenleme uygulaması Story Remix tanıtıldı

Microsoft, Windows 10 için geliştirdiği yeni video düzenleme uygulaması Story Remix'i tanıttı. Windows işletim sistemi klasikleri arasında yer alan  Movie Maker'ın yerini alacak olan Microsoft Story Remix, yapay zeka destekli bir uygulama.

Yapay zeka ile video düzenleme

Yapay zeka ve derin öğrenme teknolojileri sayesinde kurgu yapma işini epey hızlandıran Story Remix, kısa zaman önce karşımıza çıkan Apple'ın Clips uygulamasının daha güçlü ve daha gelişmiş bir alternatifi. Bulut tabanlı bir uygulama olan Story Remix, iOS ve Android işletim sistemleri üzerinde de çalışabiliyor. Akıllı telefonlarınızla çektiğiniz video ve fotoğrafları bulutta depolayan Story Remix, Windows 10 işletim sistemine sahip herhangi bir bilgisayarda kullanılabiliyor.

Remix 3D ve Paint 3D desteğine sahip olan Story Remix, videolarınızın içine 3 boyutlu modeller veya önceden hazırlanmış arka planlar eklemenize de olanak sağlıyor. Oldukça kolay bir şekilde kaliteli videolar oluşturmanıza olanak sağlayan Story Remix, oluşturulan videolara müzik ekleme imkanı da sunuyor.

Microsoft'un özellikle hızlı ve kolay bir şekilde video oluşturmak isteyen aileler ve genç kullanıcılar için geliştirdiği Story Remix, şirketin sahip olduğu Groove müzik servisiyle destekleniyor. Story Remix'in kullanıma sunulacağı tarih konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Uygulamanın yılın sonuna doğru piyasaya sunulacak olan Windows 10 Fall Creators güncellemesinde yer alması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.