Apple'dan yeni nesil video düzenleme uygulaması: Clips

Apple'dan yeni nesil video düzenleme uygulaması: Clips

Kırmızı iPhone ve yeni iPad’le karşımıza çıkan Apple, yeni nesil video düzenleme uygulaması Clips’i de eşzamanlı olarak tanıttı. Video düzenleme işlemini oldukça kolay ve eğlenceli bir hale dönüştüren Clips, sosyal ağlarda paylaşılacak videolar oluşturmanıza olanak sağlayacak.

Animasyonlu altyazı ve başlıklar oluşturmanıza imkan tanıyan Clips, çizgi roman filtreleri, sanatsal filtreler, konuşma balonları, şekiller ve tam ekran animasyonlu posterler gibi eğlenceli efektler sunacak. Sadece iOS platformu için kullanıma sunulacak olan Clips, ücretsiz olarak indirilebilecek.

İçerisinde videolarda kullanılmak üzere onlarca müzik seçeneği bulunduran Clips, seçilen müzik parçasını videonuzun uzunluğuna göre otomatik olarak düzenleyebiliyor.

Kullanıcısının yalnızca seslerini kullanarak animasyonlu alt yazılar ve başlıklar da oluşturabilen Clips, 36 farklı dili destekliyor. Facebook, YouTube ve Vimeo gibi önemli platformlarla entegre bir şekilde çalışabilen Clips, oluşturulan videoları doğrudan mesaj olarak da gönderebiliyor.

Nisan ayında kullanıma sunulacak olan Clips, iPhone 5s ve sonraki sürümleri, yeni 9.7 inç iPad, tüm iPad Air ve iPad Pro modelleri, iPad mini 2 ve sonraki sürümleri ve 6. nesil iPod Touch’la uyumlu olacak. Clips uygulamasını kullanmak için iOS 10.3 sürümüne sahip olmanız gerektiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.