Pizza Hut: Yeni restoran konsepti ve çok kanallı yapılanmamızın temellerini SOR'UN modülüyle attık

Pizza Hut: Yeni restoran konsepti ve çok kanallı yapılanmamızın temellerini SOR'UN modülüyle attık

Pizza Hut, yeni konseptli restoranlarını bu ay İstanbul Kadıköy ve Levent'te açıyor. Restoranlarında çok kanallı bir yeme-içme deneyimi kurgulayan Pizza Hut'ın bu yönde ilk iş ortağı SOR'UN oldu. Geçtiğimiz yıl chatbot'larla çalışmaya başlayan SOR'UN, ilk markalı chatbot'unu Pizza Hut için geliştirdi.

Pizza Hut WebChat, Turkcell BiP, Facebook Messenger ve SOR’UN uygulamalarında çalışan chatbot ile müşterilerin Pizza Hut siparişlerini birkaç adımda vermesi ve verdikleri siparişin durumunu sorgulaması mümkün. SOR'UN ekibi, projenin ilk fazını tamamladıklarını ve ikinci aşamada online ödeme özelliğini devreye almayı planladıklarını söylüyor.

Pizza Hut E-Ticaret Müdürü Cihangir Çetintırnak konuyla ilgili açıklamasında: "Nisan ayında Kadıköy ve Levent'te yeni konseptimizle açacak olduğumuz restoranlarımızın evlere servis ve gel-al bölümüne ekstra ciro getirmek için inovatif çözümler arayışı sırasında, SOR'UN ekibi bize tam ihtiyacımız olan bir çözümle geldi. Yapılan tek modül ile websitesi, Facebook, SOR'UN uygulaması ve BİP üzerinden tüketicilerimize dört farklı kanaldan erişim imkanı sunuyoruz. Tüketicilerimiz modülden evlere servis sipariş verebildikleri gibi, canlı destek ile sipariş takibini de yapabiliyor olacaklar. Ayrıca restorana yakın mesafelerden Gel-Al siparişi verip, restorana ulaşana kadar geçen sürede hazırlanana siparişlerini teslim alabiliyor olacaklar. Yeni restoran konseptimizin ve Omni-Channel yapılanmamızın temellerini Sor'un modülü ile atmış olduk ve geliştirmelere devam edeceğiz" diyor.

SOR'UN Pizza Hut ile sipariş özelinde hazırladığı bu altyapıyı tüm paket servis yapan işletmelerin kullanımına bu aydan itibaren açıyor. Bu açılım SOR'UN için önemli bir dönüşümün de başlangıcı olabilir, bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.