Guess, yeni akıllı saati Connect'i tanıttı

Guess, yeni akıllı saati Connect'i tanıttı

Amerika merkezli bir moda markası olan Guess, ilk akıllı saati olan Connect modelini Baselworld 2017 fuarında tanıttı. Daha önceleri yine aynı isme sahip hibrit saatler üzerinde çalışan Guess, tanıttığı Connect modelleriyle birlikte Android Wear ekosistemine giriş yapmış oldu.

Kadınlar için 41 ve erkekler için 44 mm olarak karşımıza çıkan Guess Connect modelleri, tasarımsal farklılıklara sahip. Gümüş, altın ve rose gold olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan 41 mm'lik kadın modeli, 44 mm'lik modele oranla daha ilginç tasarım detayları sunuyor.

Her iki model için de yüzden fazla saat yüzü sunan Guess, Connect modellerinde Android Wear 2.0 işletim sistemini tercih etmiş. Gücünü Qualcomm'un akıllı saatler için geliştirdiği Snapdragon Wear 2100 işlemcisinden alan Guess Connect modellerinin diğer teknik özellikleri henüz firma tarafından açıklanmadı.

23 Mart tarihinde akıllı saatlerinin teknik detaylarını ve fiyat bilgisini paylaşacak olan Guess'in, Connect modellerinin satışına 2017'nin ikinci yarısı itibariyle başlaması bekleniyor. TAG Heuer ve Montblanc gibi önemli saat markalarının da Android Wear ekosistemine dahil olarak akıllı saat yarışına katıldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.