Tag Heuer, yeni akıllı saati Connected Modular 45'i tanıttı

Tag Heuer, yeni akıllı saati Connected Modular 45'i tanıttı

2015 yılında Connected modeliyle akıllı saat pazarına giriş yapan İsviçreli lüks saat firması Tag Heuer, yeni akıllı saati Tag Heuer Connected Modular 45 modelini tanıttı. Android Wear ekosisteminin en yeni üyesi olan Connected Modular 45, 1600 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Adından da anlaşılabildiği üzere modüler bir tasarım sunan Connected Modular 45, ilk kez modül konseptini akıllı saatlere taşıyor. Kişiselleştirilmeye oldukça açık ve pek çok değiştirilebilir parçaya sahip bir model olacak olan Connected Modular 45, 13.2 mm kalınlığında. Connected Modular 45 modeli için 11 farklı tasarım sunacak olan Tag Heuer, değiştirilebilir parçalar sayesinde 500'den fazla tasarım kombinasyonu yapılabileceğini de belirtti.

Metal kadranla gelecek olan Connected Modular 45, safir cam kaplı 1.39 inçlik bir ekrana sahip olacak. Gücünü Intel'in Atom Z34XX işlemcisinden alan Connected Modular 45, 4 GB dahili depolama, Wi-Fi, Bluetooth, NFC ve GPS gibi özellikler de sunacak. NFC sayesinde Android Pay'i de destekleyecek olan Moduler 45, mikrofon desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

Şubat ayında karşımıza çıkan Android Wear 2.0 işletim sistemiyle birlikte gelecek olan Tag Heuer Connected Modular 45, 50 metreye kadar suya karşı da dayanıklı yapıda. 24 saatlik bir batarya ömrü sunması beklenen Connected Modular 45, Amerika, Birleşik Krallık, Avrupa, Hong Kong, Avustralya, Japonya, Singapur ve Malezya pazarları için satışa sunulacak.

Tag Heuer Connected Modular 45'in ülkemiz için satışa çıkıp çıkmayacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmasa da, bugüne kadar hiçbir Android Wear saatinin Türkiye için satışa sunulmadığını hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.