Samsung Note 7'deki yanma probleminin kaynağı hatalı pil!

Samsung Note 7'deki yanma probleminin kaynağı hatalı pil!

Yanma ve patlama problemi yüzünden geçtiğimiz aylarda piyasadan toplatılan Samsung Galaxy Note 7 modellerine ait şirketin yürüttüğü araştırma sonuçlanmak üzere. Henüz firma tarafından resmen açıklanmayan rapora göre, akıllı telefondaki yanma probleminin kaynağı pil. Rapora göre yazılım ve donanımdaysa her hangi bir problem tespit edilmedi.

Samsung'un Galaxy Note 7 araştırmaları, şirketin 4. çeyrek gelir sonuçlarının açıklamasından bir gün önce, 23 Ocak 2017 tarihinde açıklanacak. Pil hatasına ilişkin detayları da raporla birlikte öğreneceğiz.

Samsung'un gelecekte böyle sorunlarla karşılaşmamak adına bazı önemler alacağı ve bu önlemlerin araştırma raporuyla birlikte paylaşılacağı da gelen bilgiler arasında. Kaybedilen marka değeri düşünüldüğünde alınacak olan önemler, Samsung'un bu yılın ortalarında tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 modelinin satışına da olumlu yansıyabilir. Analistler ve yatırımcılar Samsung'un, Note 7 modelinde nelerin yanlış gittiği ve bunların nasıl düzeltileceği hakkında detaylı bir açıklama yapmasının oldukça önemli olduğunu belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.