Google Tango destekli Asus ZenFone AR ortaya çıktı

Google Tango destekli Asus ZenFone AR ortaya çıktı

Asus'un 4 Ocak Çarşamba günü CES 2017 etkinliğinde düzenleyeceği basın toplantısıyla tanıtılması beklenen Asus ZenFone AR, Qualcomm'un hatası nedeniyle erkenden ortaya çıkmış oldu. Tanıtılmasından iki gün önce Qualcomm'un internet sitesinde ortaya çıkan Asus ZenFone AR, hata fark edilince hemen kaldırıldı.

Sahip olduğu özellikler nedeniyle CES 2017 etkinliğinin en çok dikkat çekecek cihazlarından olan Asus ZenFone AR, Google'ın arttırılmış gerçeklik teknolojisi olan Google Tango destekli ikinci akıllı telefon olacak. İlk olarak Lenovo'nun Phab 2 Pro modeliyle karşımıza çıkan Google Tango, hem arttırılmış hem de sanal gerçeklik için oldukça önemli bir teknoloji. Asus ZenFone AR

Kısa zaman önceyse Lenovo'nun Moto Z ailesi için Google Tango destekli modüller geliştireceğini sizlere iletmiştik. Gücünü Snapdragon 821 işlemcisinden alacak olan Asus ZenFone AR, sadece Google Tango değil aynı zamanda Daydream VR teknolojisine de sahip olacak.

Henüz teknik özellikleri belli olmasa da sanal gerçeklik temelli bir cihaz olduğu için yüksek çözünürlüklü bir ekranla gelmesi beklenen Asus ZenFone AR, hem Google Tango hem de Daydream teknolojilerini aynı anda destekleyen ilk akıllı telefon olacak. Asus'un yarinki basın toplantısıyla birlikte Asus ZenFone AR modelinin tüm detaylarını öğreneceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.