Yerli girişim Jetlink: 'Chatbot' temelli müşteri mesajlaşma uygulaması

E-ticaret şirketleri için satışa yönelik mesajlaşma servisi ve müşteri destek aracı olarak konumlanan Jetlink, bu ay içinde beta olarak yayın hayatına başladı.
Yerli girişim Jetlink: 'Chatbot' temelli müşteri mesajlaşma uygulaması

jetlink-logoE-ticaret şirketleri için satışa yönelik mesajlaşma servisi ve müşteri destek aracı olarak konumlanan Jetlink, bu ay içinde beta olarak yayın hayatına başladı.

Jetlink'i platformun sunduğu SDK ile mobil uygulamalar, widget ile web siteleri ve Messenger gibi bağımsız mesajlaşma servislerinde kullanabiliyorsunuz.

Müşterinin olduğu her yerde yerde hizmet vermeyi hedefleyen girişim, tahmin edebileceğiniz gibi bu yılın popüler konusu chatbot teknolojisini de yakından kullanıyor. Tekrarlayan müşteri talepleri gibi durumlarda chatbot altyapısını devreye sokan platform, müşteriyle gerçek bir müşteri temsilcisinin konuşması gereken anlarda da gerekli yönlendirmeyi yaparak hibrit bir yapıda çalışıyor.

jetlink-gorsel

Jetlink'e göre araştırmalar, insanların yüzde 64'ünün müşteri temsilcileriyle konuşmaktan ziyade mesajlaşmak istediğini söylüyormuş. Bunun yanında anlık mesajlaşma uygulamalarının 3 milyardan fazla kullanıcıya ulaştıklarının da altını çizen kurucu ortaklar, markaların müşteri destek ve mesajlaşma yoluyla satış ('conversational commerce') ihtiyaçlarını böyle bir ürünle çözmeye karar vermiş.

jetlink-ekran-goruntusuKaan Tezgel ve Ozan Can Köseley tarafından kurulan girişim, henüz beta sürecindeyken ebebek, Erikli, KasapDöner ve CNR Expo gibi dikkat çekici markalarla çalışmaya başlamış.

SaaS modeliyle fiyatlandırma yapan Jetlink'i aylık 19 dolardan başlayan fiyatlarla kullanabiliyorsunuz. Platformda ücretlendirme ise tekil kullanıcı, sistemi kullanacak çalışan sayısı ve sistemin kullanılacağı mecra sayısına göre değişiyor.

Kısa süre içinde ürüne kampanya modülü ve otomasyona bağlı sanal e-ticaret asistanı gibi özellikler eklemeyi planlayan girişimciler, uzun vadede ise başta Pakistan ve Endonezya gibi ülkeler başta olmak üzere yurtdışına açılmak istiyormuş. Bu arada Jetlink ekibinin büyümelerini hızlandırmak adına yatırım arayışı da bulunuyor.

Müşteri memnuniyetini yükseltmek, satışları arttırmak ve maliyetleri düşürmek gibi değerler sunan Jetlink hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.