Kolay Randevu, 1,6 Milyon TL'lik ikinci tur yatırımını aldı

Kolay Randevu, 1,6 Milyon TL'lik ikinci tur yatırımını aldı

Güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerle müşterileri bir araya getiren Kolay Randevu, ikinci tur yatırım aldı.

Pazar yeri olarak konumlanan ve kullanıcılarının kendilerine uygun olan güzellik salonu/kuaförü bulduğunda online bir şekilde randevu alabilmelerine olanak tanıyan girişim, aynı zamanda işletmeler için de SaaS modeliyle randevu yönetim yazılımı görevi görüyor.

İkinci tur yatırımını yurtiçinde Joachim Behrendt önderliğindeki BIC Angels yatırımcıları, Ömer Erkmen ve Eniyihekim.com'u kuran Altay Tınar'dan alan Kolay Randevu; yurtdışından ise 3 VC'yi yatırım için ikna etmeyi başarmış: Enern, Miton ve Protos.

Bundan yaklaşık 1 sene önce BIC Angels'dan 200 bin TL değerinde yatırım alan Kolay Randevu'nun bu ikinci tur yatırımının stratejik bir önemi de bulunuyor. Şöyle ki Çek Cumhuriyeti merkezli bir VC olan Enern, hem Polonya'nın en büyük online güzellik randevu platformu Lavito'nun hem de 2014 yılında Eniyihekim.com'u satın alan DocPlanner'ın yatırımcılarından biri olarak dikkat çekiyor.

Bu arada Lavito'nun yatırımcılarından biri olan Polonya merkezli Protos'un ortaklarından birinin dünyaca ünlü futbolcu Robert Lewandowski olduğu bilgisini de vermiş olalım.

Yatırım için imzalar atıldıktan hemen sonra Kolay Randevu ekibi ve yatırımcıları
Yatırım için imzalar atıldıktan hemen sonra Kolay Randevu ekibi ve yatırımcıları

Kolay Randevu, bundan böyle Lavito'nun tecrübesinin de yararlanacak

Girişimcilerden aldığımız bilgiye göre bugüne kadar 1000'den fazla işletme ile anlaşmayı başaran Kolay Randevu, aylık olarak 8 bin randevu ortalamasını da yakalamayı başarmış.

Yatırım sonrası görüşlerine başvurduğumuz Kolay Randevu Kurucu Ortağı Burhan Uğur Çivi de 'stratejik ortaklık' vurgusu yaparken şunları söyledi: "Aldığımız yatırım, şirketimizi finansal açıdan kuvvetlendiren ve hayal ettiğimiz birçok projemizi hayata geçirmemizi sağlayacak maddi getiriyi sağlıyor. Ayrıca bu yatırım turuyla birlikte, Polonya'nın en büyük online güzellik randevu platformu olan Lavito ile ortak olarak, Doğu Avrupa'nın en büyük online güzellik randevu platformunu oluşturmuş bulunuyoruz.

Bir yandan yeni elde ettiğimiz fonu kullanarak önce İstanbul'da, daha sonra ise Türkiye'nin diğer büyük şehirlerinde dokunduğumuz güzellik işletmesi ve son kullanıcı sayısını artırırken, diğer yandan da birden fazla pazarda faaliyet gösteren çok uluslu bir şirket olmanın getirdiği avantajlardan faydalanacağız."

Kolay Randevu'nun hikayesini kurucularından Burhan Uğur Çivi'den uzun uzadıya dinlemek isterseniz Uğur'un Sosyal Garaj'a konuk olduğu bölüme göz atabilirsiniz. Şimdiye kadar 17 projeye yatırım yapan BIC Angels ve Kolay Randevu hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kolay Randevu'nun an itibarıyla ana sayfasından bir görüntü
Kolay Randevu'nun an itibarıyla ana sayfasından bir görüntü
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.