Webrazzi Dijital'16 Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Dijital'16 Konferansı'nın ilk konuşmacıları belli oldu

25 Mayıs Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital’16 konferansımızın ilk konuşmacıları belli oldu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye dijital ekosisteminin bir araya geleceği konferansta, dijital pazarlama trendleri, online reklam, içerik pazarlaması, anında pazarlama ve doğal reklamlar gibi gündemdeki konular yer alacak.

Önümüzdeki günlerde konferansın diğer konuşmacılarını da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.Erken kayıt indirimi devam eden Webrazzi Dijital’16 Konferansı’na yerinizi henüz ayırtmadıysanız hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz. Dilerseniz Webrazzi’nin tüm konferanslarına giriş hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass satın alarak Webrazzi Summit’le birlikte kalan tüm tematik konferanslarımıza yer garantili, uygun ücretle katılım sağlayabilirsiniz.

Webrazzi Dijital’16 Konuşmacıları

Webrazzi Dijital'16'nın ilk konuşmacıları Accenture Kıdemli Yöneticisi Cenk Karaduman, Mediakraft Türkiye Kurucu Ortağı Ersan Özer, Genesys Dijital Kanallar Stratejik İş Geliştirme Direktörü Richard McCrossan, MedyaNet Genel Müdürü Rima Erdemir, Project House Yönetici Direktörü Sinan Günal ve Digitouch Medya Grubu CEO ve Yönetici Ortağı Yunus Güvenen oldular.

Hemen aşağıda Webrazzi Dijital’16 konferansımızın konuşmacılarının bir kısmını bulabilirsiniz. Webrazzi Dijital’16’nın tüm konuşmacıları ve etkinlik programı için bizi takipte kalın!

Cenk Karaduman - Accenture
Cenk Karaduman - Accenture
Ersan Özer - Mediakraft Türkiye
Ersan Özer - Mediakraft Türkiye
Richard McCrossan - Genesys
Richard McCrossan - Genesys
Rima Erdemir - MedyaNet
Rima Erdemir - MedyaNet
sinan-gunal
Sinan Günal - Project House
Yunus Güvenen - Digitouch
Yunus Güvenen - Digitouch

Webrazzi Dijital'16 Sponsorları

Webrazzi Dijital’16 konferansının Elmas Sponsoru TEB, Platin Sponsorları BKM Express ve GittiGidiyor, Altın Sponsorları CrenvoİK ve Genesys, Gümüş Sponsorumuz Biletall ve destekleri için Blogelli'ye tekrar teşekkür ediyoruz.

Webrazzi Dijital’16 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsor

Destekleyen

Bu arada geçen sene düzenlediğimiz Webrazzi Dijital’15‘in video görüntülerini Webrazzi’de izleyebilmeniz mümkün. Etkinlik için biletinizi hemen şimdi online olarak satın almak isterseniz indirimli erken kayıt dönemi sona ermeden aşağıdaki formu kullanarak ya da bu linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.