Moofio: Evcil hayvanlar için en popüler mobil sosyal ağ olmak istiyor

Moofio: Evcil hayvanlar için en popüler mobil sosyal ağ olmak istiyor

Evcil hayvanlar için sosyal ağ dikeyinin yeni oyuncusu Moofio, iOS uygulamasıyla hayvanseverlerin popüler uygulaması olmak istiyor.

Bilkent Üniversitesi mezunu 3 girişimci (Efe Demirbağ, Şabancan Aksoy ve Tuğrul Çetintaş) tarafından kurulan Moofio, kısa süre önce kurulan bir girişim. Tahmin edeceğiniz gibi Moofio'da farklı türlerdeki evcil hayvanlar için profil oluşturup fotoğraflarını paylaşmak mümkün ve tabi her şey bununla sınırlı değil.

Moofio, klasik sosyal paylaşım seçeneklerinin yanında sahinlendirme, eş bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi bu dikeyde işe yarayacak özellikler sunuyor. Bu sayede hem sosyal etkileşimi artırmak hem de mevcut ihtiyaçlara yanıt vermeyi hedefliyor.

Moofio-iPhone-indir

Şu anda sponsorlu içerikler ve sponsorlu etiketler üzerinden gelir elde eden Moofio, sosyal ve konum verilerine dayalı bir e-ticaret entegrasyonu yaparak gelirlerini artırmayı da planlıyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi Moofio'nun şimdilik sadece iOS uygulaması mevcut fakat Android uygulaması ile web arayüzü de yakın zamanda geliştirilecek. Eğer bir evcil hayvan ve iPhone/iPad sahibi iseniz hemen App Store'a uğrayabilir veya Moofio.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.