40 milyon kilometre yolculuk yaptıran BiTaksi arayüz tasarımını yeniledi

40 milyon kilometre yolculuk yaptıran BiTaksi arayüz tasarımını yeniledi

1,5 milyon indirilmeyi geçen BiTaksi, arayüz tasarımını tamamen yeniledi. Bu yeni güncellemeyle beraber uygulamaya ücret hesaplama, trafik durumuna göre rota alternatifleri ve tahmini yolculuk süresi gibi özellikler de eklendi.

Güncellemeyle beraber BiTaksi'nin daha beyaz ve modern bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca söz konusu güncellemede iOS'un sınırları da zorlanarak bildirim merkezinden (yani 'today widget') taksi çağırmak ve iPhone 6S ile 6S Plus kullanıcıları için '3D touch' özelliğiyle uygulamayı açmadan çeşitli aksiyonlar almak mümkün hale gelmiş.

Yeni güncellemeyle beraber Yolculuğu Paylaş servisinde de bir takım iyileştirmelere gidilmiş. Bugünden itibaren BiTaksi kullanıcıları; Yolculuğunu Paylaş özelliği sayesinde yolculuk detaylarını dilediği kişiyle/kişilerle paylaşarak, yolculuklarının gerçek zamanlı olarak takip edilebilmesine olanak tanıyabiliyor.

Bu yeni güncellemeyle ilgili olarak BiTaksi üzerinde işitme ve görme engelliler için özel olarak geliştirilen çeşitli kolaylıkların da devreye girdiğini ekleyelim.

BiTaksi'nin arayüz tasarımı tamamen yenilendi
BiTaksi'nin arayüz tasarımı tamamen yenilendi

BiTaksi ile bugüne kadar 4,5 milyondan fazla yolculuk yapılmış

İstanbul’da 10 bin, Ankara’da ise 1000 aktif sürücüsü bulunan BiTaksi üzerinde bugüne kadar 4,5 milyonun üzerinde yolculuk gerçekleştirilmiş. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu yolculukların yaklaşık olarak yüzde 25'i kredi kartı, PayPal ya da BKM Express gibi dijital yollarla ödenmiş.

Bundan yaklaşık olarak 3 sene önce hayatımıza giren BiTaksi'nin bu yeni güncellemesi, özellikle gerçek zamanlı yolculuk takibi özelliğiyle dikkat çekiyor. Bunun dışında şirket hakkındaki güncel rakamlara da bakarak yeni özellikler haricinde arayüz tasarımını da tamamen yenileyen BiTaksi'nin yola emin adımlarla devam ettiğini görüyoruz.

Dilerseniz hemen şimdi BiTaksi'nin güncellenen Android ve iOS uygulamalarını deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.