ACL Teslim, Revo Capital liderliğinde 250 bin dolar tohum yatırıma imza attı

ACL Teslim, Revo Capital liderliğinde 250 bin dolar tohum yatırıma imza attı

Aynı gün teslimat özelindeki pazar yeri girişimi AclTeslim.com, Revo Capital ve bir grup melek yatırımcıdan tohum yatırımı alarak büyüme hedefindeki ilk eşiği geride bıraktı.

Biraz önce aldığımız bilgiye göre ACL Teslim, Revo liderliğinde 250 bin dolar tohum yatırıma imza atmış. Yatırımın 150 bin dolarlık kısmı Revo Capital tarafından karşılarken, kalan 100 bin dolar ise Istanbul Startup Angels melek yatırımcıları tarafından (Cem Mimaroğlu, Serkan Sevim, Ali Çebi, Mustafa Temiz, Emre Göver, Alper Koper, Çağlar Yelen) karşılanmış.

acl-teslim-revo-capital

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere tanıttığımız ACL Teslim, e-ticaret siteleri, KOBİ ve bireyler için aynı gün teslimat / kurye hizmetini bir pazar yeri olarak sunan bir girişim. Ay sonunda kullanıma açacağı mobil uygulamalarıyla da hem göndericilere hem de kuryelere haritada takip imkanı sunarak bu alandaki ihtiyaca anlamlı bir yanıt vermeyi hedefliyor.

Özellikle İstanbul'da bu dikeyin ciddi bir potansiyele sahip olduğu malum ve ACL Teslim'i de bu potansiyeli somutlaştıran girişimler arasına eklemek yanlış olmaz. ACL Teslim'in bundan sonra nasıl bir büyüme göstereceğini ise hep birlikte göreceğiz.

ACL Teslim'in Ali Serdar Alemdar ve Fatma Taş tarafından 2014 Aralık ayında kurulup 12 aylık bir çalışmayla geliştirildiğini; Burak Çendek ve Can Pars ile ekibin güçlendirildiğini de daha önce paylaşmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.