Doğuş Grubu mobil açılımına yaşam stili ve sadakat uygulaması Zubizu ile devam ediyor

Doğuş Grubu mobil açılımına yaşam stili ve sadakat uygulaması Zubizu ile devam ediyor

Doğuş Grubu, geçtiğimiz Temmuz ayında yayınladığı Rezervin uygulamasıyla başlayan mobil açılımının kapsamını genişletiyor. Zubizu uygulamasıyla başta etkinlik ve alışveriş olmak üzere farklı yaşam stili kategorilerini de dahil eden Grup, uygulamaya entegre edilen sadakat programıyla müşterilerine daha güçlü bir teklif sunuyor.

Piyasadaki benzer alışveriş ve sadakat uygulamalarından farklı olarak Zubizu, bir yaşam stili uygulaması olarak konumlanıyor. Yeme-içme, sanat-eğlence, sağlıklı yaşam, seyahat, moda-tasarım ve otomobil olmak üzere altı farklı kategoride sunulan içerikler öne çıkıyor. Uygulama siz bu içerikleri keşfederken, farklı markalara ait kampanyaları da görmenizi sağlayacak şekilde kurgulanmış. Ancak doğrudan yalnızca kampanyaları görmek isteyen kullanıcıların kampanyalar bölümünde, başta Doğuş Grubu markaları olmak üzere birçok farklı teklifi görüntülemesi mümkün. Zubizu, bugün seksene yakın markayla çalışıyor.

zubizu33

Bir alışveriş ve sadakat uygulaması olarak da kurgulanan Zubizu, kullanıcıların markaların özel indirimlerinden faydalanmalarını sağlıyor. Bunun için alışveriş anında QR kodunu Zubizu uygulamasına okutmanız gerekiyor. Uygulama içindeki kampanya ile ilgili paylaşımda bunu hangi mağazalardan yapabileceğiniz bilgisi yer alıyor. Zubizu yaptığınız alışverişlerden puan toplamanızı da sağlıyor.

Zubizu, Doğuş Grubu'nun mobil restoran rezervasyon uygulaması Rezervin'e doğrudan bağlı. Zubizu'nun yeme içme kategorisinde yer alan restoranlar için rezervasyon seçeneğini izlediğinizde Rezervin'e yönlendiriliyorsunuz. Yani iki uygulama birbirini tamamlayıcı nitelikte özellik gösteriyor ancak ideal senaryonun, kullanıcının her iki uygulamayı da indirmesi olduğunu düşünmek kulağa biraz iyimser geliyor.

Zubizu'yu sessiz sedasız yayınlayan Doğuş Grubu, tıpkı Rezervin'de olduğu gibi mobil uygulamalarıyla suları test etmek istiyor gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.