Boyner'den kişiselleştirilmiş alışveriş asistanı: Hopi

Boyner Grup, kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifleri sunmayı amaçladığı mobil uygulaması Hopi'nin tanıtımını gerçekleştirdi ve uygulamalar AppStore ve Google Play'de yerini aldı.
Boyner'den kişiselleştirilmiş alışveriş asistanı: Hopi

hopi-boynerBoyner Grup, kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifleri sunmayı amaçladığı mobil uygulaması Hopi'nin tanıtımını gerçekleştirdi ve uygulamalar AppStore ve Google Play'de yerini aldı. Otuzdan fazla üye markayla birlikte lanse edilen Hopi uygulaması, fiziksel lokasyonlarda da ön plana çıkartılıyor.

Hopi uygulaması, kullanıcılarının tercihleri, beklentileri ve alışkanlıklarına uygun kampanya ve teklifler sunmayı hedefliyor. Bununla birlikte kullanıcılar "Paracık" adı verilen ödül sistemiyle ücretsiz olarak alışveriş yapabiliyor ve uygulamayı indiren ilk 1 milyon kişiye de 25 TL değerinde 25 Paracık ödülü veriliyor. Uygulamaya, üye markaların sadakat kartları da eklenebiliyor ve bunların dijital olarak kullanılması da mümkün kılınıyor.

Hopi uygulamasına baktığımızda temelinde hem müşteri sadakatini sağlamak var hem de markaların müşterilere dilediği zaman ulaşabilme kolaylığı sunması bulunuyor. Bildiğiniz gibi 1 Mayıs tarihinden itibaren devreye alınacak olan İzinli Pazarlama Yasası, müşterilere gidecek olan SMS ve elektronik postaların önü tıkanmaya başlayacak. Ancak şirketlerin bu tarz uygulama çatıları altında kampanyalar sunması ve bildirimler göndermesi gibi süreçler markalar için önemli birer avantaj olmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.