Yerli girişimler oylarınızı bekliyor! [TechCrunch Disrupt London 2015]

Yerli girişimler oylarınızı bekliyor! [TechCrunch Disrupt London 2015]

Webrazzi Arena'da ilk üç sırada yer alarak Londra'da düzenlenen TechCrunch Disrupt'a katılmaya hak kazanan Twentify, Evreka ve Segmentify oylarınızı bekliyor!

startupalleyeu15.techcrunch.com adresinde listelenen girişimler arasında yapılacak online oylama sonrasında dereceye giren isimlerden bir tanesine TechCrunch editörleri tarafından 'wildcard' verilecek ve bu girişim Startup Battlefield'a katılacak.

Startup Alley'de yer alan tüm girişimlerin yer aldığı online oylama az önce başladı ve bugün öğlen saat 16:00'da (Türkiye saatiyle) sona erecek. Siz de startupalleyeu15.techcrunch.com adresine giderek favori Webrazzi Arena girişiminize oyunuzu atabilirsiniz. :)

Hatırlarsanız geçen sene de yerli bir girişim Startup Alley'deki oylama sonrasında TechCrunch Disrupt sahnesinde sunum yapmaya hak kazanmıştı. Webrazzi Arena katılımcılarına bol şans diliyoruz, oy vermek için TechCrunch'u ziyaret edebilirsiniz.

Oy vermek için Evreka ve Twentify için 'Enterprise' kategorisine, Segmentify içinse 'Media and Communications' kategorisine bakabilirsiniz. Oy vermek istediğiniz girişimi bulduktan sonra Twitter ya da Facebook üzerinden uygulamaya bağlanmanız yeterli. Her kullanıcının 1 oy hakkı olduğunu da belirtelim.

Tabii ki etkinlik ve Startup Alley'de yer alan girişimlerimizle ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

NOT: Oylama sona erdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.