Aylık 1 milyon kişiye ulaşan Ofpof.com, doğal reklam yayıncılığına adım atıyor

Aylık 1 milyon kişiye ulaşan Ofpof.com, doğal reklam yayıncılığına adım atıyor

Nisan ayında özgün ve eğlenceli içerik vizyonuyla yola çıkan OFPOF.com, içerik reklamcılığına adım atıyor. Ofpof Content Marketing (OCM) yeniliği, reklamverenlerin doğal reklam modeliyle Ofpof okuyucularına ulaşmasını sağlayacak.

Rakiplerinden farklılaşmak isteyen Ofpof.com, bildiğiniz gibi Ağustos ayında yazarlar için gelir paylaşımını modelini devreye almıştı. Bu modelle şimdiye kadar 500'ün üzerinde yazara ulaşan ve gelir kazandıran Ofpof.com, yeni reklam modeliyle reklamverenleri de memnun etmek istiyor.

Reklamverenlerden gelen talepleri karşılamak istediklerini söyleyen 'Ofpof'un Babası' Atilla Yurtseven, OCM ile reklamverenlerin hem kendi içeriğini yayınlayabileceğini hem de CPC reklam modeliyle Ofpof'ta yer alabileceği paylaşıyor.

Aylık 1 milyon tekil ziyaretçi, 25 milyon sayfa gösterimi

Handy Cafe'nin de kurucusu olan Atila Yurtseven, Ofpof.com'un geldiği noktayı da aylık 1 milyondan fazla tekil kullanıcı olarak paylaşıyor. Aylık 25 milyonun üzerinde sayfa gösterimine ulaştıklarını da ekliyor.

Eğer daha önce Ofpof'ta yer almayı düşündüyseniz veya yeni bir mecra denemek istiyorsanız için OCM sisteminde hesap açarak OCM'yi hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.