Webrazzi Finansal Servisler'15 Konferansı için geri sayım sürüyor

Webrazzi Finansal Servisler'15 Konferansı için geri sayım sürüyor

Yılın son tematik konferansını önümüzdeki hafta Perşembe günü Finansal Servisler odağında gerçekleştireceğiz. Konferansa artık kısa bir süre kaldı ve birbirinden değerli konuşmacılarla çok önemli konuları tüm gün boyunca masaya yatırmak için sabırsızlanıyoruz.Finansal Servisler alanında hizmet veren Türkiye'nin neredeyse bütün şirketlerinin katılımcı olarak katılacakları konferansımızda, e-ticaret şirketleri, KOBİ'ler, bankalar ve bu alana ilgili herkes için çok değerli oturumlar olacak.Özellikle finansal servislerin yarattığı B2C ve B2B alanındaki fırsatlar ile Fintech dünyasının geleceğine ilişkin oturumlarımızın büyük ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Ek olarak dijital müşteri çağında ödeme sistemleri ve dolayısıyla finansal servislerin önemi de tartışmaya açacağımız ana başlıklardan bir tanesi olacak.3 Aralık Perşembe günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek olan konferansımıza henüz yerinizi ayırtmadıysanız etkinlik sayfamızdan konferans kaydınızı hemen şimdi gerçekleştirebilirsiniz. Cuma günü indirimli satışların son bulacağını, ayrıca 3 kişi ve üzeri alımlarda ise şu anda kişi başına 125 Euro (kdv dahil) ile kayıt yaptırabileceğinizi de bu fırsatla paylaşmış olalım.Bu hafta içinde tüm programı ve konuşmacılarını duyuracağımız Finansal Servisler'15 Konferansı'mızın, bugün sizlerle paylaşmak istediğimiz konuşmacıları şöyle:iPara Koordinatörü Avşar Dirgin, Paytrek Kurucu Ortağı ve Kıdemli Yönetici Direktörü Cemal Hamitoğulları, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, PayU Orta Doğu ve Kuzey Afrika CEO'su Mustapha Zaouini,BKM Genel Müdürü Soner Canko ve Verifone Türkiye Güney Doğu Avrupa ve Rusya Genel Müdürü Onur Altınbaş.

Webrazzi Finansal Servisler 2015 İlk Tur Konuşmacıları:

Avsar Dirgin - iPara
Avsar Dirgin - iPara
Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Mustafa Kemal Yılmaz - Borsa İstanbul
Mustafa Kemal Yılmaz - Borsa İstanbul
Mustapha Zaouini - PayU
Mustapha Zaouini - PayU
Soner Canko - BKM
Soner Canko - BKM
Onur Altınbaş - Verifone
Onur Altınbaş - Verifone

Son dönemde hem yurtiçi hem de yurtdışında finansal servislerin giderek önem kazanmasıyla ödeme sistemleri konusu, sektör için de daha fazla konuşulması gereken bir fırsat alanı haline geldi. Tüm bu konuların konuşulacağı Webrazzi: Finansal Servisler konferansına sizleri de bekliyoruz.

Webrazzi: Finansal Servisler Sponsorları

Webrazzi: Finansal Servisler 2015’ün Elmas Sponsoru Multinet | iPara, Platin Sponsorları BKM, Borsa İstanbul Özel Pazarininal, Paytrek, TEB ve Verifone, Altın Sponsorları CrenvoIK, Hazar Strateji Enstitüsü, iyzico ve Wirecard, Gümüş Sponsorlarımız ise Digitouch ve MobilExpress'e desteklerinden dolayı teşekkürler.

Erken kayıt indirimli biletler satışta

Eğer ödeme sistemleri ve özellikle e-ticaret ile ilgiliyseniz kesinlikle Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı’ndaki yerinizi şimdiden ayırtmanızı öneriyoruz. Biletinizi aşağıdaki form yardımıyla alabilirsiniz. Konferans programını ve diğer konuşmacılarımızı önümüzdeki günlerde paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.