LG Watch Urbane'in 23 karatlık altın modeli 1,200 dolardan ön siparişe sunuldu

LG Watch Urbane'in 23 karatlık altın modeli 1,200 dolardan ön siparişe sunuldu

LG'nin geçtiğimiz Şubat ayında tanıttığı iddialı akıllı saat serisi Watch Urbane artık lüks segmente de hitap ediyor. Ürünün 23 karat altın kaplama ve timsah derisi kordona sahip LG Watch Urbane Luxe modelini ön siparişe açan LG, sınırlı sayıda satılacak ürün için 1,195 dolarlık fiyat belirlemiş.

LG'nin mücevherat markası Reeds ile birlikte ürettiği LG Watch Urbane Luxe, Reeds üzerinden online satın alınabiliyor ancak ürünün Ekim ayında sevkiyatına başlanması planlanıyor.

Android Wear tabanlı en iddialı akıllı saatlerden biri olan LG Watch Urbane ile aynı teknik özelliklere sahip Urbane Luxe, yalnızca 500 adet üretilmiş. Apple'ın 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sunduğu Apple Watch Edition'a göre çok daha uygun fiyatlı olan Urbane Luxe, akıllı telefondan bağımsız olarak kullanılabiliyor.

lg urbane luxe

Apple'ın 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla sunduğu Apple Watch Edition'a göre çok daha uygun fiyatla piyasaya sunulan LG Watch Urbane Luxe, önümüzdeki günlerde Almanya'da düzenlenecek olan IFA fuarında görücüye çıkacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.