GD Holding Kuluçka Merkezi ilk uygulaması Takım Takip'i yayınladı

GD Holding Kuluçka Merkezi ilk uygulaması Takım Takip'i yayınladı

Kendi kuluçka merkezini kuran ve 'maaşlı girişimciler aradığını' duyuran GD Holding, kuluçka merkezinden çıkan ilk uygulamasını tanıttı. Takım Takip (Android, iOS), adlı uygulama adından da anlaşılacağı üzere saha ekiplerinin birbiri arasındaki iletişimi ve uzaktan yönetilebilmesini sağlıyor.

Bilindiği üzere özellikle teknik destek ve satış-pazarlama alanında saha ekipleri yaygın olarak kullanılıyor. Bu ekiplerin anlık takibi ve ekip içi iletişimin tek kanaldan yönetilmesi de verimlilik adına önem arzediyor. GD Holding Kuluçka Merkezi'nde geliştirilen Takip Takip ürünü de tam olarak bu ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.

Takım Takip uygulamasında anlık konum takibi, konuma göre görev ataması ve anlık mesajlaşma gibi en çok ihtiyaç duyulan özellikleri sunuyor. Bunun yanında günlük konum yoğunluğu raporlaması ile saha çalışanlarının müşteri ziyaretlerini daha verimli gerçekleştirmesini, dolayısıyla şirketlerin hem müşteri ilişkilerini, hem de kazançlarını iyileştirmesine olanak tanıyor. Uygulama kapalı olsa bile 5 dakikalık aralıklarla konum güncellemesi yapıyor.

Takim Takip

Takım Takip uygulamasının pazardaki ilk uygulama olmadığı malum ama GD Holding, müşteri ilişkileri ve proje yönetimi sektöründeki markası TRCRM ve iş güvenliği markası Pro-Safe ile 200 bin KOBİ ile çalışıyor. Dolayısıyla Takım Takip'in ilk kullanıcılarını bulması zor olmamış. Şu ana kadar 60'ı KOBİ olmak üzere 500’ den fazla firma Takım Takip uygulamasına kayıt olmuş.

Ekim ayında Dersverir.com'u yenileyen, Eleman.net ve SeriEleman.com gibi markalarıyla büyüyen GD Holding'in pazarlama konusunda önünün açık olduğunu da söyleyebiliriz. Diğer yandan GD Holding'in kuluçka merkezinin girişimcileriyle ne kadar başarılı olacağını görmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Özellikle holding yapısının değil, girişimcilerin ön plana çıkarılmasıyla yeni girişimcileri de kendine daha kolay çekeceğini tahmin ediyorum.

Güncelleme: Aldığımız bilgiye göre Takım Takip uygulaması Berhan Kongel ve Cömert Tülümen tarafından geliştirilmiş ve GD Holding Kuluçka Merkezi'nin ilk projesi olarak yaklaşık 150 bin dolar bütçe ayrılmış.

GD Holding Kuluçka Merkezi konusunda ilk yazımıza göz atabilir veya direkt olarak başvuru formunu ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.