Google, Hangouts için de yeni bir sayfa açtı

Google, Hangouts için de yeni bir sayfa açtı

Şirket yönetiminden ürün ve servislerine kadar kapsamlı bir dönüşüm sürecinde olan Google'ın son dönemde elden geçirdiği uygulamalar arasında Google Hangouts da var. Facebook'un WhatsApp ve Messenger yatırımları, son olarak WeChat'in değerlemesinin 90 milyar dolara yaklaşması gibi örnekler mesajlaşma alanında yapılacak daha çok iş olduğunu gösteriyor. Google, bu alanda rakipleri karşısındaki iddiasını Hangouts ile sürdürmek istiyor.

hangouts

Her ne kadar ayrı bir mesajlaşma uygulaması olarak konumlandırılsa da Google Hangouts'u bugüne kadar tam anlamıyla bu şekilde düşünemememizin sebebi uygulamanın Gmail ve Google+'a bağımlı olarak kullanılmasıydı. Son zamanlarda bu tip şartlanmalardan kurtulma konusunda iyi iş çıkaran Google, Hangouts'a da biraz daha serbestlik tanıdı. Google, mesajlaşma uygulaması için Hangouts.google.com adresinde yeni bir sayfa açtı. Yakın zamanda Hangouts'un iOS, Android ve Mac uygulamalarını baştan sona yenileyen Google, ürünün yenilenme sürecinde önemli bir adım atmış oldu.

Google Hangouts'un video, telefon görüşmeleri ya da mesajlaşma gibi tüm fonksiyonlarını kullanabileceğiniz sayfasını incelemek için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.