Pera Games yeni oyunu Overfall için Kickstarter üzerinden destek bekliyor

Pera Games yeni oyunu Overfall için Kickstarter üzerinden destek bekliyor

Aralık 2014'te İbrahim YıldırımBulut Karakaya ve Emre Öztemir ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile kurulan Pera Games, üzerinde çalıştığı son masaüstü oyunları Overfall için Kickstarter üzerinden dün itibariyle bir kampanya başlattı.

RPG kategorisinde bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Overfall'da harita ve oyuncular kendisini sürekli yeniliyor ve macera bitmeden devam ediyor. Yüksek dinamizme sahip oyunda deniz haritası üzerinde dolaşarak yeni yerler keşfedip yeni oyuncularla karşılaşabiliyorsunuz. Yeni oyuncularla karşılaştıktan sonra sıra bazında diğer oyuncularla savaşıyorsunuz. Buradaki püf noktasıysa mürettabatınızdan doğru karakteri seçmek ve sıra bazlı olduğu için stratejik olarak doğru hamleleri yapmak.

pera-games-overfall

Oyunun içerisinde dinamik bir dünyanın varolduğunu söylemiştik. Bulunduğunuz bölgede sahip olduğunuz doğal kaynakları doğru kullanmanız gerekli, yoksa kaynakları hızlıca tüketip yeni doğal kaynaklara ihtiyaç duyuyorsunuz. İşte bu aşamada harita üzerinde bir keşfe çıkmanız gerekli. Ancak sizin gibi başka oyuncular da haritada dinamik olarak yer alıyor. Bunun için doğru hamleler yapmalısınız. Oyun bu aşamada size gerçek bir RPG oyununda olduğunuz hissini vermeyi hedefliyor.  Oyun içerisinde 9 farklı karakter bulunuyor bunlar: Orcs, Elves, Dwarves, Goblin, Forsaken, Hollows, Trolls, Undead ve Vorn.

Pera Games'in Overfall'un tamamlanması için hedeflediği bütçe 65 bin dolar. Şirket kampanyayı oluşturalı henüz 24 saat geçmeden 5 bin dolar toplamış durumda. Overfall ile ilgili daha detaylı bilgileri Kickstarter sayfasında bulabilir, aynı yerden ekibe destek verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.