Profesyonel hizmetler için pazar yeri StarOfService Türkiye'ye açıldı

Profesyonel hizmetler için pazar yeri StarOfService Türkiye'ye açıldı

Profesyonel hizmetler için online pazar yeri girişimlerinin yerel ve küresel rekabeti gittikçe ısınıyor. Türkiye'de bu alanda faaliyet göstermeye başlayan farklı ölçekteki girişimlerin sayısı son dönemde artarken, Türkiye ile birlikte 80 yeni pazara açılan Paris merkezli StarOfService, küresel rekabette rakiplerinin önüne geçmek istiyor.

Kasım 2013'te Lucas Lambertini, Toni Paignant ve Maël Leclair tarafından kurulan StarOfService, bu alandaki tipik online pazar yerleri gibi tamirattan makyaja, özel derslerden fotoğrafçılığa kadar geniş bir kapsamda hizmeti alıcılarla buluşturuyor. Bugüne kadar 150 binden fazla profesyonele ulaştığı belirtilen girişimin kendi verilerine göre elde ettiği gelir miktarı 150 milyon euro'yu geçmiş.

Geçtiğimiz Mart ayı sonunda Point Nine Capital, Kima Ventures, Oleg Tscheltzoff ve diğer melek yatırımcıların katılımıyla toplam 1.1 milyon euro tohum yatırım alan StarOfService, bu turun desteğiyle 80 yeni pazara açılma planını açıklamıştı. Girişim bu süreçte Türkiye ile birlikte Almanya, İngiltere, Meksika, Rusya gibi pazarlara açıldı. Bu iddialı açılımın ardında ise CEO'su Lucas Lambertini'nin belirttiği gibi, henüz hiç bir şirketin uluslararası pazarlara açılma konusunda bu denli büyük bir adım atmamış olması yatıyor. StarOfService, küresel hizmet sağlayıcılığı alanında dünya lideri olmayı hedefliyor.

starofservice2

StarOfService, talebe bağlı olarak çalışan bir servis. Yani yoga eğitimi ya da bir dekorasyon uzmanına ihtiyacınız olduğunda bu telbi StarOfService'e detaylarıyla birlikte iletmeniz gerekiyor. Böylelikle ilgili alanda SarOfService'e kayıtlı nitelikli profesyoneller bu talebe cevap vermek üzere açık artırmaya gidiyor. 24 saat içinde size teklifler iletiliyor ve siz bu teklifler arasından fiyat, kalite ve diğer kriterlerinize göre seçim yapabiliyorsunuz. StarOfService verilerine göre online pazar yerinde bugün talebin en yüksek olduğu hizmetler kuaför, tesisatçılık, iç boyama, şan dersleri, taşımacılık ve oda kiralama.

Türkiye'de kayıtlı 30 bin profesyoneli müşterilerle buluşturmayı amaçlayan StarOfService, diğer rakiplerinden müşterilerine sundukları hizmet alanlarının sayısının fazlalığıyla ayrıştığını iddia ediyor. Girişimin iddialı hedeflerini gerçekleştirebilmesi için giriş yaptığı pazarlarda yerelleşme sürecini başarıyla atlatması, rakiplerine karşı hızla büyümesi gerekiyor. Bunu başarabilirse, çok geçmeden yeni bir yatırım turuyla gündemimize tekrar gelmesi de olası.

StarOfService Türkiye'yi incelemek isterseniz bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.