Apple Watch 31 Temmuz'da Türkiye'de satışa çıkıyor

Apple Watch 31 Temmuz'da Türkiye'de satışa çıkıyor

Apple'ın akıllı saat pazarındaki silahı Apple Watch, Apple Store üzerinden Türkiye'de satışa sunuluyor. Yapılan resmi açıklamaya göre Apple Watch 31 Temmuz saat 07:01'den itibaren satın alınabilecek.

Kısa bir özet geçmek gerekirse 9 Mart'ta tanıtılan Apple Watch, ilk olarak 10 Nisan'da 9 ülkede 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkmıştı. Kademeli olarak diğer pazarlarda satışa sunulan Apple'ın akıllı saati (modeller hakkında her şey) son olarak 26 Haziran'da 7 ülkede daha satışa çıkmıştı.

Apple Watch'u şimdiye dek sunduğu 'en kişisel teknoloji' olarak tanıtan Apple, Türkiye'de 3 farklı modeli (38 farklı kombinasyonla) satışa sunacak. En ucuz Apple Watch Sport modeline 1249 TL, en pahalı olan Apple Watch Edition 18 Ayar Sarı Altın Kasa modeline ise 56 bin TL ödeyerek sahip olmak mümkün olacak.

Apple Watch'un iOS 8.2 veya daha yeni bir sürümü yüklü iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus modelleriyle kullanılabileceğini de ekleyelim ve Türkiye'de daha önce Markafoni'nin Apple Watch Sport modelini satışa sunduğunu hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.