Twitter mobil reklamcılıktaki birinci yılını yeni ürünlerle kutluyor

Twitter mobil reklamcılıktaki birinci yılını yeni ürünlerle kutluyor

twitter-reklamlariTwitter, geçtiğimiz yılın Haziran ayında ilk kez mobil uygulama üzerinde sponsorlu reklamlarını göstermeye başlamıştı. O günden bu yana farklı reklam modelleriyle karşımıza çıkan ve mobil reklamcılık deneyimini geliştirmek adına bazı satın almalar da yapan Twitter, hedefleme seçeneklerini geliştirmişti.

Twitter yaptığı duyuruyla, mobil reklamların yıl dönümünde yeni ürünlerini duyurdu. Bunlardan ilki artık videolar Twitter akışında görüntülenebilecek ve kullanıcıları uygulama indirmeye yönlendirebilecek. Video app card adı verilen ürünle reklamverenler, uygulamalarıyla ilgili videoları da buradan paylaşarak uygulamalarının indirilmesine kullanıcıları teşvik edebilecek.

Twitter yaptığı bu yeni ürün duyurusunun yanı sıra bazı optimizasyon seçeneklerini de sunmaya başladı. Bildiğiniz gibi Twitter reklamlarının yönetilmesi artık mobil uygulama üzerinden de mümkündü. Reklam vermeyi ve yönetmeyi kolaylaştırmak amacıyla yola çıkan Twitter, teklif maliyetleri de reklamverenlerden toplayacak ve tabii ki optimizasyon olanağıyla reklamverenlerin daha çok ilgisini çekmeye çalışacak.

video-app-card

Twitter gelirlerinin çok önemli bir kısmını oluşturan mobil reklamcılıktaki ilk yılına dair aşağıda görebileceğiniz infografiği de hazırladı.

infographic_twitter

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.