Twitter reklamları artık Twitter mobil uygulamasından yönetilebilecek

Twitter reklamları artık Twitter mobil uygulamasından yönetilebilecek

Twitterduyurduğu yenilikle birlikte artık tüm reklam verenlere Twitter reklamlarının mobil uygulama üstünden takip edilebilmesini ve yönetilebilmesini sağlayacak özelliğini kullanıma sundu.

Reklamverenler, Twitter uygulaması içine yerleştirilmiş bu mobil araç sayesinde Twitter reklamlarının kampanya performans raporlarını izleyebilecek, bütçelerini optimize edebilecek ve reklamların tarihlerini ayarlayarak, gelen bildirimleri görebilecek.

Twitter mobil uygulaması hem Android hem iPhone tarafında güncellenerek desteklenecek ve Twitter mobil uygulamaları üstünden bir Twitter mecrasında gerçekleşen reklam kampanyasının takibi bir hayli kolaylaşmış olacak.

twitter-reklamlari-mobil

Twitter'ın mobil reklamcılıkla yıllar içerisinde büyük bir yol kat etti ve artık sadece büyük markalarla değil, yerel markalarla da çalışmaya başlamayı amaç ediniyor. Twitter'ın bu yeni özelliğinde dikkate alması gereken bir diğer nokta ise, Twitter Ads butonu iPhone 5 ve sonrası telefonların ekranlarında profil resminde Twitter Ads butonu ile gösterilecek. Diğer akıllı telefonlar ise Twitter Ads kısmına profilindeki uygun örneklere göre gönderim yapılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.