Yemek teslimat servisi BolBol, süpermarket alışverişine de el attı

Yemek teslimat servisi BolBol, süpermarket alışverişine de el attı

Yemek sipariş servisinden hızla bir dağıtım servisine dönüşen BolBol, ilk kez restoranların dışına çıktı. BolBol Market adını verdiği online süpermarketini açan BolBol'un bu hamlesiyle Postmates modelini uyarlayan girişimler arasına katıldığı da kesinleşti diyebiliriz.

BolBol.com üzerinde tespit ettiğimiz Market, tipik bir online market gibi, kullanıcıların ekmekten çikolataya, deterjandan kozmetiğe seçtikleri süpermarket ürünlerinin adreslerine teslim edilmesini sağlıyor.

bolbol market2

BolBol'un halihazırda hizmet verdiği Avrupa Yakası’nda Levent- Etiler ve yakın bölgelerde kullanılabilen servisin tüm İstanbul'u kapsaması da düşünülüyor olabilir. Zira açılır menüde detaylı bir İstanbul bölgeler listesi görmeniz mümkün ancak bu bölgelerin birçoğundan henüz sipariş verilemiyor. Market siparişlerini ortalama 60 dakika içinde teslim etme iddiasında olan BolBol'un bu servisinin henüz resmi lansmanını yapmadığını hatırlatmakta fayda var.

bolbol market 3

Yemeksepeti rakibi olarak işe başlayan BolBol'un, bir dağıtım servisine dönüşümünün, bugünün en hareketli alanlarından birine giriş yapmasıyla doğru bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'de henüz yeni yeni oluşmaya başlayan bu alanda, Yemeksepeti'nin yaptığı gibi pazarı domine edebilmesi içinse hızlı davranması gerekiyor.

BolBol.com'da dikkat çeken bir diğer not da, sayfaya bir Çiçeksepeti projesi olduğu ibaresinin eklenmesi. Halihazırda restoranlar dışına açılmaya başlayan BolBol'un çiçek dağıtım servisiyle yan yana düşünülmesi gittikçe kolaylaşıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.