LinguaLeo, Türkiye faaliyetlerinin Rusya'daki duraksamadan etkilenmeyeceğini açıkladı

LinguaLeo, Türkiye faaliyetlerinin Rusya'daki duraksamadan etkilenmeyeceğini açıkladı

Rusya merkezli İngilizce dil öğrenme girişimi LinguaLeo, ülkenin içinden geçtiği ekonomik krizin Türkiye yansımasına dair bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili kısa süre önce yayınladığımız haberde detaylarını aktardığımız gibi, kriz öncesinde yatırım beklentisiyle küreselleşme sürecine hız veren LinguaLeo'nun bu beklentisi boşa çıkmış ve girişim ciddi tasarruf önlemlerine gitmek zorunda kalmıştı. Bu durumun Türkiye'deki operasyonlarını nasıl etkileyeceğinin cevabını bugün bize ileten LinguaLeo, hız kesmeden yoluna devam edeceğini söylüyor.

LinguaLeo açıklamasında, girişimin Türkiye’deki faaliyetlerinde herhangi bir hizmet kesintisi olmayacağı ve Türkçe arayüzünde geliştirimelere aynı şekilde devam edileceği belirtiliyor. Bunda önemli bir etmense LinguaLeo'nun hizmet verdiği ülkeler arasında en hızlı büyüdüğü pazarın Türkiye olması. Yaklaşık bir yıl önce Türkiye'ye açılan LinguaLeo verilerine göre girişim burada 300 binin üzerinde kayıtlı kullanıcısı var ve sayı hızla artıyor. Türkiye pazarına büyük önem verdiğini söyleyen girişim, ulaştığı başarıyı devam ettirmek için çalışmalara devam edeceğini not ediyor.

Türkiye online dil öğrenme girişimleri açısından cazip bir pazar olmaya devam edecek. LinguaLeo, pazarda görece erken yer alarak, rakipleri karşısında avantaj elde etmiş durumda. İlerleyen süreçte artan rekabetin bütün bir pazarı nasıl şekillendireceğini birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.