Microsoft, Nokia markasını mağazalarından da siliyor

Microsoft, Nokia markasını mağazalarından da siliyor

Nokia cihazlar ve servisler birimini satın aldıktan sonra Microsoft'un geçtiğimiz yıl başlattığı yeniden markalama sürecinden Nokia mağazaları da payını alıyor. Microsoft'un bugün yaptığı duyuruya göre Nokia'nın perakende mağazaları da artık Microsoft markasıyla faaliyetlerine devam edecek.

Microsoft Lumia, Surface, Xbox, aksesuarları ve Office365 gibi diğer servislerinin sergilendiği mağazalar Microsoft'un yakın zamanda Hindistan ve Brezilya pazarlarında açtığı Microsoft Authorized Resellers, yani Microsoft yetkili satıcıları adıyla anılacak. Bununla birlikte farklı markalarla çalışan mağazalar da Microsoft Mobile Resellers şeklinde yeniden markalanacak.

Microsoft'un açıklamasında mağaza deneyiminin yeni Microsoft yaklaşımıyla tasarlandığı da belirtiliyor. Lumia cihazları için yeni sergileme alanları ve kullanıcıların Microsoft ürün ve servisleri arasında pürüzsüz bir deneyim yaşaması da hedeflenenler arasında.

Microsoft Authorized Resellers mağazalarının yakın zamanda İtalya, Tayland ve Vietnam gibi pazarlarda açmaya başlanacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.