BIC Angel Investments, melek yatırımcılığa adım atmak isteyenlere kapılarını açıyor

BIC Angel Investments, melek yatırımcılığa adım atmak isteyenlere kapılarını açıyor

BIC Angels InvestmentGirişimciliğe geniş bir çerçeveden bakan BIC Angel Investments, bu kez melek yatırımcılık üzerine düzenlediği özel bir programa imza atıyor. Melek yatırımcılığa adım atmak isteyen yatırımcı adayları için ücretsiz bir deneyimden söz ediyoruz.

Mart ayında yeni girişimcilik destek programı Startnow101'i tanıtan BIC Angel Investments, melek yatırımcı olmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyen kişileri harekete geçirme amacında. Deneme sürecine katılmak isteyen kişilerden katılım ücreti alınmayacak ve adaylar 2. ve 3. tur yatırım görüşmelerine katılabilecek. Bu görüşmelerde ortaya konulan rakip analizi ve finansal analizlere de ulaşma imkanı yakalayacak.

BIC Angel Investments, Joachim BehrendtTürkiye'de bireysel katılım yatırımcısı lisansını alan ilk yabancı olan BIC Angel Investments yönetim kurulu başkanı Dr. Joachim Behrendt, yeni yatırımcı adaylarının bu süreç içinde beğendiği girişimlere yatırım yapabileceğini ve tam üyeliğe geçiş yaprak BIC melek yatırıcı ağının avantajlarından faydalanabileceğini de ekliyor.

Bireysel katılım yatırımcısı lisanslarının dağıtılmasıyla Türkiye'de melek yatırımcılık daha fazla ön plana çıktı ancak halen ciddi bir boşluk olduğunu söylemek gerek. Girişimcilerin yatırımcı seçeceği bir döneme girerken BIC Angel Investments'in bu hamlesi hem melek yatırımcı adaylarına yol göstermesi hem de kendi ağını güçlendirmesi açısından olukça mantıklı bir adım.

Konuyla ilgilenen kişiler BIC Angel Investments'a e-posta ve telefon yoluyla ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.