BIC Angel Investments, yeni girişimci destek programı Startnow101'i tanıttı

BIC Angel Investments, yeni girişimci destek programı Startnow101'i tanıttı

startnow101 girisim destek programi BIC Angel Investments, melek yatırımlarına ek olarak girişimcilik ekosistemini hareketlendirecek yeni bir adım atıyor. Mevcut durumda yatırım almaya hazır olmayan girişimler için Startnow101.com adında yeni bir girişimci destek programı hayata geçiriyor.

Söz konusu programa kabul edilen büyüme ve gelişme potansiyeli olan girişimlere 50 bin TL veya üzeri nakdi ve gayri nakdi sermayeyle desteklenecek. Aynı zamanda BIC Angel Investments bünyesindeki bir melek yatırımcıdan haftada en az 3 saat mentorluk alabilecek, gerektiğinde partner kuluçka merkezlerindeki eğitim fırsatlarındandan faydalanabilecek.

Toplam 3-12 ay sürecek hazırlık programı kapsamında girişimcilere pazarlama, hukuk, finans ve muhasebe gibi temel eğitimler verilecek ve melek yatırım alma potansiyeli ortaya çıkarılacak. BIC Angel Investments, girişimin vizyonuna uygun ve mümkün olması halinde San Francisco'da ofis açılmasına ve önemli bağlantılar kurulmasına da yardım edecek.

Startnow101 programına kabul edilen girişimciler iş modellerini geliştirip, onları doğrulayak pazarlama bütçesine sahip olacak ve yaptıkları test ölçeğindeki tanıtım faaliyetleriyle melek yatırımın kapısını aralayacak.

BIC, yapılacak anlaşmaya göre girişimlerden yüzde 3-10 arasında hisse talep edecek.

Girişimciler ve yatırımcılar için yeni fırsat

Dr. Joachim Behrendt Melek Yatirim BIC Angel InvestmentsBIC Angel Investments’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Joachim Behrendt, bu programı açma sebeplerini beğendikleri ama henüz yatırım aşamasında olmayan girişimleri desteklemek için başlattıklarını belirtiyor ve bunun ekosistem için bir ihtiyaç olduğunu ekliyor.

Behredndt, Startnow101 sayesinde başarılı melek yatırımların sayısını arttırmayı hedeflediklerini söylüyor. Mentor listesindeki isimler de bu anlamda dikkat çekecek çoklukta deneyimli isimlerden oluşuyor.

Başlangıç aşamasındaki girişiminizi melek yatırım alacak seviyeye getirmek isterseni Startnow101.com adresinden detayları öğrenebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.