GD Holding Kuluçka Merkezi 'maaş alarak' projelerini geliştirecek girişimciler arıyor

GD Holding Kuluçka Merkezi 'maaş alarak' projelerini geliştirecek girişimciler arıyor

GD HoldingEleman.net, serieleman.com ve kısa süre önce tanıttığımız dersverir.com gibi girişimleri bünyesinde barındıran GD Holding, yeni girişimcileri desteklemek için kurduğu kuluçka merkezini büyütmek istiyor. Holding bünyesinde çalışır gibi maaş alarak projelerini gerçekleştirecek yeni girişimcileri arıyor.

Daha önce anket konusu yaptığımız 'girişimcilerin maaş beklentisini' direkt olarak telaffuz eden GD Holding’in kurucu ortağı olan Gökhan Duyarlar, söz konusu kuluçka merkezini 'seri girişimcilik' misyonuyla hayata geçirdiklerini ve 2.2 milyon TL’lik yatırımla projeleri büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Girişimcilere maaş bağlayarak diğer kuluçka merkezlerinden farklılaştıklarını söyleyen Duyarlar, merkezin şu aşamada 60 kişilik bir kontenjanı olduğunu, projeler geldikçe bu sayıyı artırabileceklerini de vurguluyor. Merkezde 4 adet proje aktif olarak çalışırken, tüm bu projelere yaklaşık 2 milyon TL yatırım desteği sunulacağı belirtiliyor.

İlk girişimler sahneye çıkmak üzere

Gokhan DuyarlarDaha önce yarım milyon TL’lik yatırımla 'Mobil Takip' projesini, 1 milyon TL’lik yatırımla da 'Çek Sat' projesini hayata geçirdiklerini paylaşan Duyarlar, pazarlamadan yazılıma, finanstan lojistiğe uzanan GD Holding'in tüm kaynaklarını girişimciler için kullanacaklarını ekliyor.

GD Holding bünyesindeki Mobil Takip projesi; sahada çalışanların takibi ve iletişimini mobil uygulamalar üzerinden yönetmeyi hedeflerken, sosyal satış platformu 'Çek Sat' projesinin de yakında kullanıma açılması planlanıyor. GD Holding'in yüzde 20 ortak olduğu kitlesel fonlama girişimi crowdFON.com'un ise yayında olduğunu görmek mümkün.

Girişimcinin bir maaşı olup olmayacağı konusuna yeniden girmek istemiyorum ve GD Holding 'girişimcilerin maaş beklentisini' ne derece karşılayacak bilemiyorum ama bu yaklaşımın nasıl bir sonuç doğuracağını merakla beklediğimi söyleyebilirim.

TBAA ve EBAN üyesi olan GD Holding, destekleyeceği girişimcilerden nasıl bir hisse oranı istiyor bilmiyoruz ancak kuluçka merkezi başvuru formunu doldurduğunuzda bu sorunun cevabını alabilirsiniz. Zira her girişim için aynı şartların sunulmayacağını kabul etmek lazım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.