NewCo İstanbul'da 50 marka, 10 Haziran'da kapılarını sizlere açıyor

NewCo İstanbul'da 50 marka, 10 Haziran'da kapılarını sizlere açıyor

Dört sene önce Silikon Vadisi'nde başlayan, New York, Detroit, Las Vegas gibi Amerika şehirlerinden Avrupa'nın Londra, Barcelona gibi şehirlerine yayılan NewCo Festivali Webrazzi işbirliğiyle 10 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da.

NewCo Festivali genç girişimcilere, üniversite öğrencilerine, yeni mezunlara ve kariyer değişikliği düşünenlere kolay kolay ele geçmeyecek bir fırsat sunuyor. Bu sebepten festivale İstanbul dışından şimdiden yoğun bir ilgi doğmuş durumda. 50 adet markanın ev sahipliği yapacağı bu festivalin doğuş felsefesi, katılımcıları otellerden, konferans salonlarından alıp, her markanın kendi ofisine taşımak ve markaların ortamlarını bire bir onlara yaşatmak.

Festival katılımcıları sevdikleri markaların ofislerini ziyaret etme, marka CEO'ları ile tanışma fırsatı ve merak ettikleri girişimlerin hikayelerini kurucularından dinleme imkanı bulabileceklerdir.

NewCo İstanbul Festivali konsepti

Festival biletlerini ilgilenenler ist.newco.co adresinden satın alabilirler. Biletinizi satın aldıktan sonra http://ist.newco.co/schedule-2015/ adresinden festival takvimini inceleyebilir ve ziyaret etmek istediğiniz markaları seçebilirsiniz.

Her bilet sahibi dilediği kadar marka/firma ziyaret edebilir. Festival ile ilgili sorularınız için önce Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret etmenizi rica ediyoruz. Cevabını bulamadığınız sorularınız için lütfen [email protected] adresine e-posta atın. Bilet fiyatları ve detaylar için buraya tıklayınız.

Meetup nedir ve neden katılmalıyım?

 Userspots sponsorluğunda 10 Haziran Çarşamba akşam 18:30’da başlar ve yalnız Gold Pass sahipleri katılabilir. Festival katılımcılarının bir günde 50 adet markayı ziyaret etmesinin imkansız olduğunu biliyoruz. Bu sebepten festivalin bitiminde Meetup adı altında saat 18:30 da Userspots sponsorluğunda Kollektif House'da bir araya geliyoruz.

Bu katılımcılara hem network imkanı hem de görmedikleri markalar hakkında diğer NewCo İst katılımcılarının tecrübelerini dinleme fırsatı sağlayacaktır. Bütün Gold Pass sahipleri Meetup'a davetlidir. Bilet fiyatları ve detaylar için lütfen tıklayınız.

VIP partisine bütün Platinum Pass sahipleri davetlidir

John Battelle, 49, is an entrepreneur, journalist, professor, and author who has founded or co-founded scores of online, conference, magazine, and other media businesses. Festivalin belki de en önemli kısmı 9 Haziran akşamı düzenlenecek olan VIP Partisi. Katılımcı 50 markanın üst düzey temsilcileri, Webrazzi kurucusu Arda Kutsal ve partinin onur konuğu Wired dergisi kurucu ortağı John Battelle’in katılacağı bu partiye bütün Platinum Pass sahipleri katılabilir. Bilet fiyatları ve detaylar için lütfen tıklayınız...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.