Konum bazlı 'to-do list' uygulaması MarkO hem yatırım aldı hem de yeni versiyonunu tanıttı

Konum bazlı 'to-do list' uygulaması MarkO hem yatırım aldı hem de yeni versiyonunu tanıttı

Sizlere ilk olarak geçen sene Kasım ayında tanıttığımız konum bazlı 'to-do list' uygulaması MarkO, aradan geçen sürede hem tohum yatırım aldı hem de yeni versiyonunu tanıttı.

Hollanda merkezli Rockstart'dan tohum yatırımı alan şirket, kısa bir süre önce Google Play'deki uygulamasını da güncelledi.

MarkO yeni versiyonlar beraber kullanıcılarına Facebook ile uygulamaya giriş yapma imkanı tanırken uygulamayı kullanan diğer kişilerle 'to-do' paylaşabilmek de mümkün hale gelmiş.

Bunun dışında uygulama içindeki paylaşım özelliklerini de öne çıkartan MarkO ekibi, kullanıcılarına WhatsApp, Viber, BBM, Line ve Facebook Messenger gibi popüler ağlarda 'to-do'larını paylaşma imkanı sunuyor. 

MarkO'nun yeni versiyonunda Türkçe desteği de var

MarkO'nun yeni versiyonunda öne çıkan özelliklerden biri de Türkçe dil seçeneğinin uygulamaya eklenmiş olması. Yani dilerseniz Türkçe olarak hemen şimdi MarkO'nun Android uygulamasını deneyebilirsiniz. Şirketin iOS uygulaması için çalışmalarına devam ettiğini de bu fırsatla söylemiş olalım.

Yeni versiyon ve aldığı yatırımla beraber tamamen kullanıcı kazanımına ağırlık verecek olan MarkO hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.