Linkedin, Elevate ile şirketlerin sosyal etkileşimini artırmak istiyor

Linkedin, Elevate ile şirketlerin sosyal etkileşimini artırmak istiyor

Linkedin Elevate 2İçeriğin önemini erken keşfeden sosyal ağlardan Linkedin, yeni adımlar atmaya devam ediyor. Elevate adlı yeni aracıyla şirketlerin sosyal etkileşimini artırmayı amaçlıyor.

Profesyonel içerikler üretme konusunda üst düzey yöneticileri dahi kendine çeken Linkedin, bu kez genele eğiliyor ve şirketlerin içerikler üzerinden daha fazla etkileşime geçirmeyi hedefliyor. Linkedin'deki içeriklerin Twitter üzerinde de paylaşılmasını sağlayacak bir araç ortaya koyuyor.

Henüz çok fazla detay paylaşılmayan Linkedin Elevate sayesinde şirketler, çalışanları üzerinden sosyal etkileşimini artırabilecek. 2013'te satın alınan Pulse ve 2014'te satın alınan Newsle'den edinilen tecrübe de Elevate ile içerik dağıtımını daha etkili bir seviyeye çıkaracak.

2011'de iş dünyasının nabzını Linkedin Today ile tutmaya başlayan sosyal ağ, Elevate'in işe yarar bir araç olacağına dair bir kaç bilgi de paylaşıyor;

  • Çalışanlar, şirketlerinin takipçi sayısından 10 kat daha fazla bağlantıya sahip ve içeriklerin yayılması konusunda kilit rol üstleniyor.
  • İnsanlar çalışanların paylaştığı bir içerikler, CEO'nun paylaşımın 3 kat daha güvenilir geliyor.
  • Sosyal etkileşimde bulunan şirketler satış yapmak ve yetenekleri kendine çekmek konusunda çok daha başarılı oluyor.

Şu anda sınırlı sayıda şirketin kullanımına açılan Elevator'ı kullanmak için business.linkedin.com/elevate adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Kaçıranlar için, Linkedin'in Türkiye'deki kullanıcı sayısını açıkladığını (4.3 milyon üye) da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.