Social Attend etkinlikleri daha sosyal ve katılımı kolay hale getiriyor

Social Attend etkinlikleri daha sosyal ve katılımı kolay hale getiriyor

2014 yılının Temmuz ayında hayata geçen Social Attend isimli girişim fuar, konferans ve zirve gibi çeşitli tipteki etkinliklerin mobil uygulamalarını kolayca hayata geçirebileceği bir çözüm sunuyor.

Girişim etkinlik sahiplerine, web tabanlı bir panel yardımıyla içeriklerini diledikleri zaman güncelleyebildikleri Android ve iOS uygulamaları oluşturma imkanı tanıyor. Tüm etkinlik çeşitleri için uygulamaların App Store ve Google Play için hazırlanıp yayına girme süresiyse ortalama 10 iş günü.

Etkinlik sahiplerine 'Guide App' ve 'Social App' olmak üzere iki farklı paket sunan Social Attend, bunların yanında aynı uygulama içinde birden çok etkinliğe yer verebilme ve ödeme entegrasyonları gibi bazı ek seçenekleri de bünyesinde bulunduruyor.

Social Attend'in 'Guide App' paketiyle etkinlik programı, ajanda oluşturabilme, konuşmacı ve sponsor bilgileri, offline çalışabilme, anlık bildirim ve detaylı raporlama gibi özelliklere sahip olabiliyorsunuz. Bunun yanında 'Social App' paketindeyse en belirgin farklılıklar -sosyal ağ entegrasyonuyla- üyelik, özel mesajlaşma ve sosyal haber akışı gibi özellikler diyebiliriz.

Social Attend'in öne çıkan bir diğer özelliğiyse kapalı alanlar için sunduğu dijital haritalandırma hizmeti sayesinde katılımcıların fuar gibi geniş alanlarda daha kolay ve rahat hareket edebilmeleri. Ayrıca Social Attend'in kendi App Store ve Google Play hesaplarından, etkinlik sahibinin ismi ile yayınlanan uygulamalar 1 sene boyunca yayında kalabiliyor.

social-attend-ekran-goruntusu

Hedef Türkiye'de etkinlik uygulaması denildiğinde akla gelen ilk isim olmak

Ayşe Kızılkaya tarafından kendi öz sermayesiyle kurulan girişim, oldukça kısa sürede ciro elde eden bir yapıya kavuşmuş. Kızılkaya'nın tahminine göre Mart ayı sonunda 3 bin farklı etkinlik katılımcısı Social Attend altyapısıyla hazırlanmış olan uygulamaları indirmiş ve kullanmış olacak. Bugüne kadar Social Attend'in çalıştığı markalara ve ortaya çıkan Android uygulamalarına dilerseniz Google Play üzerinden göz atabilirsiniz.

Bunun dışında teknik anlamda Microsoft teknolojilerini kullanan Social Attend, aldığımız bilgiye göre yakın gelecek için beacon başta olmak üzere çok sayıda yeni özellik üzerinde çalışmalar yapıyormuş. Şirketin bunun dışındaki bir diğer büyük çaplı planı da kullanıcıların tamamen online olarak ve 1 gün içinde kendi uygulamalarını tasarlayıp içeriklerini girebileceği bir arayüz geliştirmek.

Webrazzi okuyucularına yüzde 20 indirim

Hem yerli hem de yabancı pazarda çok sayıda rakibi bulunan Social Attend sunduğu bazı ek özellikler ve hizmet kalitesiyle kendine yer edinmeye çalışacak. Aynı zamanda 2015 yılının Etohum 40 girişiminden biri olan Social Attend hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Son olarak bu haberi okuyup, 'Webrazzi' referansıyla Social Attend'in kapısını çalan ([email protected]) herkes yüzde 20 değerinde bir indirim hakkına sahip oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.