Google I/O 2015 geliştirici konferansını 27-29 Mayıs'ta düzenliyor

Google I/O 2015 geliştirici konferansını 27-29 Mayıs'ta düzenliyor

Google'ın geliştirici komünitesinin yakından takip ettiği I/O etkinliğini bu yıl 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor.

San Francisco Moscone Center'da düzenlenecek etkinlik için Google, geçtiğimiz yıl yaptığı gibi çekilişle ziyaretçi kabul ediyor. Çekilişe başvurmak için kayıtlar 17 Mart tarihinde Türkiye saati ile 16:00'da başlıyor.

I/O 2015 takvimini de genel hatlarıyla açıklayan Google, programın içeriğine dair henüz bir bilgi paylaşmadı. Büyük olasılıkla etkinlik, yakın zamanda terfi ederek, Google ürünlerinin liderliğini ve yönetimine getirilen Sundar Pichai’nin açılış konuşmasıyla başlayacak.

Merak edenler çin I/O, Input ve Output ile Innovation in the Open'ın kısaltması. Google I/O 2015 ile ilgili konuşulanları Twitter'da  hashtag'inden de takip edebilirsiniz. Google I/O 2015 web sayfasını bu yıl Chrome Experiment sayfasıyla birlikte açtı. Material Design özelliklerini müzikle eşleyen deneyi başlattığınızda, I/O 2015 web sayfasında kendi müziklerinizi web ya da mobilden test edebiliyorsunuz.

ZoEjiLvHsZ

Google I/O 15 sayfası için linki takip edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.