Dalindankoptu.com Antalya'nın taze gıda ve köy lezzetlerini evinize getiriyor

Bu işe 2007 yılında "Türkiye'nin ilk online manavı" olma iddiasıyla başlayan sebzeevi.com, yöresel gıdaları da ekleyerek yoluna dalindankoptu.com olarak devam ediyor.
Dalindankoptu.com Antalya'nın taze gıda ve köy lezzetlerini evinize getiriyor

dalindankoptu-header

Teknoloji, birçok sektörde olduğu gibi gıdada da aracıları anlamsız hale getiriyor. Manav ya da market reyonlarına ihtiyaç duymadan tarladan doğrudan size ulaşma iddiasında olan girişimlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu işe 2007 yılında "Türkiye'nin ilk online manavı" olma iddiasıyla başlayan sebzeevi.com, yöresel gıdaları da ekleyerek yoluna dalindankoptu.com olarak devam ediyor.

Türkiye'nin yaş meyve sebze üretiminin yaklaşık yüzde 13'ünün yapıldığı Antalya merkezli dalindankoptu.com, ailesi çiftçi olan Sefa Saraç'ın girişimi. Üç yıllık dijital medya deneyiminin ardından, proje ortağı Osman Erdoğan'la birlikte, kurduğu dalindankoptu.com son dönemde e-ticaretin taze ve yöresel gıda kategorilerindeki hızlı büyümeyi avantaja çevirmek istiyor.

dalindankoptu ekranGirişimciler, dalindankoptu.com'da kendi bahçelerinde, iyi tarım uygulamalarıyla yetiştirdikleri yaş sebze ve meyveleri sunuyorlar. Bununla birlikte, köy lezzetleri kategorisinde yer alan ve kendi markasını taşıyan ürünler de ev yapımı olarak anneleri ya da köy hanımları tarafından üretiliyor. (Sitede annelerin yaptığı ürünler "annemin elinden" etiketiyle ayrışıyor). Dalindankoptu.com'un kendi verilerine göre, girişim müşterilerine bugün, 60'ı köy lezzetlerinden oluşan 130 adet ürün sunuyor.

Dalindankoptu.com siparişlerde, Antalya'dan gönderilen ürünlerin İstanbul Anadolu Yakası'na bir, Avrupa Yakası'na ise en geç iki günde teslim edilmesini sağlıyor. Halihazırda Türkiye'nin farklı bölgelerinden müşterileri olan girişimin Kars'a teslimat süresi ise üç gün.

Sağlık ve doğallık konularındaki iddiasıyla, taze gıda alanında faaliyet gösteren datcapaketi.com, portakalbahcem.com ve taze çiftlik ürünlerine odaklanan hasanbey.com gibi girişimlerle doğrudan rakip olan dalindankoptu.com'un odağında büyümek var. Bunun için girişimin kalite ve ürün çeşitliliği kadar, teslimat hizmetlerinde de fark yaratması gerekiyor. İncelemek istersemiz dalindankoptu.com burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.