Doğal çiftlik ürünlerini sofraya getiren e-ticaret sitesi: Hasanbey.com

Doğal çiftlik ürünlerini sofraya getiren e-ticaret sitesi: Hasanbey.com

Organik olduğu söylenen ürünler günümüzde hiç olmadığı kadar ilgi görüyor. Çünkü özellikle şehirde yaşayan insanlar, doğaya ve doğala inanılmaz bir iştah duyuyor. Son zamanlarda her ne kadar tanımında anlaşmazlık olsa da 'organik' - ya da doğal diyebiliriz- ürün üreten markaların e-ticaret uzantılarını da görmeye başlamıştık. Çocuklar için organik oyuncaklar, organik giysiler derken, doğal tarımı internete taşıyan bir başka girişim de Hasanbey Çiftliği'nin e-ticaret sitesi oldu.

Hasanbey.com adresi üzerinden yayın yapan site, kullanıcılarına özledikleri doğal ortamdan, doğal ürünlerle buluşmalarını sağlıyor. Hasanbey Çiftliği'nin hikayesi de aslında bu doğal ortama olan özlem. Hasanbey.com adresinde, domates, biber, peynir, yumurta, salça, turşu, zeytin, zeytinyağı, reçel ya da bal gibi farklı ürünleri bulabiliyorsunuz.

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Hasanbey Çiftliği, buradaki çiftliklerinden kendi ürettiği ürünlerini tüm Türkiye'ye gönderiyor. Ürünler doğal olmasına rağmen, e-ticaret ve paketleme gibi operasyonlar doğal olarak günümüz teknolojilerine uygun yapılıyor. Hasanbey.com adresine girdiğinizde karşılaşacağınız ürün ve paketlerin fotoğrafları da aslında bu özeni yansıtıyor.

Screen Shot 2014-06-20 at 07.47.08

Hasanbey.com'da, tasarımına ve ürün fotoğraflarına oldukça önem verilmiş. E-ticaret sitesinin hoş bir Instagram hesabı da bulunuyor. Ürünlerin paketlenmesi ve fotoğrafları satın alma kararlarında ciddi etkili olduğundan, Hasanbey.com'un bu konuda oldukça başarılı gözüktüğünü söylememizde fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.