Kariyer.net, Kariyer Akademi ile online eğitim alanına giriş yapıyor

Kariyer.net, Kariyer Akademi ile online eğitim alanına giriş yapıyor

e-egitim kariyer.net kariyer akademi logoİnternetten iş arama konusunda ilk akla gelen girişimlerden Kariyer.net, e-eğitim portalı kariyerakademi.net'i hayata geçirdi.

Yükselen e-eğitim alanına adım atan Kariyer.net, Kariyer Akademi altında sertifikası olan bir çok konuda eğitim fırsatı sunuyor. E-eğitimi bitirip, sertifika testinden 60 ve üzeri puan alan kişilerin adresine başarı sertifikası gönderiliyor ve bu sertifikalar Kariyer.net özgeçmişlerine eklenebiliyor.

15 yıldır iş arayanlarla işverenleri buluşturan Kariyer.net, e-eğitim portalında eğitim firmalarından aldığı eğitim içeriklerini sunuyor. Satınalma eğitimi, sosyal medya uzmanlık eğitimi gibi farklı eğitimler değişen fiyatlarla kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Bazı eğitimlerin tanıtım videolarına da yer veriliyor.

kariyer akademi e-egitim kariyer.net

İşverenlere iyi eğitimli adayları önermek gibi gayri-resmi bir görevi olan Kariyer.net, yaptığı bir araştırmada katılımcıların yüzde 74 oranında e-eğitimleri faydalı bulduğunu söylüyor. İçeriklere zamandan ve mekandan bağımsız erişim sağlanabilmesi katılımcıların e-eğitimi tercih etmesini sağlıyor. Kariyer Akademi üzerinde alınan eğitimlere de 3 ay süresince erişim sağlanabiliyor.

Kariyer.net üyelik bilgileriyle giriş yapabilen Kariyer Akademi portalı, şimdilik sadece kredi kartıyla ödeme kabul ediyor ve paket eğitimlerde daha avantajlı bir fiyatlandırma sunuyor.

Kariyer.net'in bu kanala öğrenci yönlendirmesi elbette mümkün ve Kariyer Akademi'nin sunulan eğitim içeriklerinin sayısına ve kalitesine paralel bir büyüme göstereceğini söyleyebiliriz. Kullanıcılar için önemli olansa e-eğitim konusunda seçeneklerin artması ve pazarın büyümesi...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.